Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

setkání

12. 10. 2005
0
0
2072
Autor
wišně

předem bych chtěla upozornit, že to není moje dílko, nýbrž dílo jakéhosi z japonských básníků. můžete jej najít v knize \"Verše psané na vodu\", ale pouze v knihovnách, jelikož se tahle knížka už nevydává. každopádně názory na něj a jeho vsunutí do Písmáka mi psát samozřejmě můžete.











Bláhové srdce pročpak tak pláčeš,
setkáváš se přec,
neloučíš s ní!
- Což není v každém setkání, pane,
počátek loučení?

plovárna
12. 10. 2005
Dát tip
To by se asi nemělo, publikovat cizí díla, ne? Navíc to může sice působit zajímavě v kontextu, ale v naší době - nic nového.

wišně
12. 10. 2005
Dát tip
plvárno: když se mohou publikovat citáty, tak proč ne tohle? mimo to já si to NEBERU jako svoje dílo! ! !

Protože tohle místo je určené k publikování vlastních děl a podobné věci když už, tak právě a jen do kategorie citáty... Tu knížku má maminka v knihovně...a není zase tak nedostupná, straší ve všech trochu vybavenějších knihovnách...nám to připadá jako plýtvání místem...my taky často posíláme cizí básničky, ale jen do prologu nebo si je dáme jako kritiku pod dílko... ten text samotnej se nám nijak zvlášť nelíbí...i obecně nás čínská a japonská poezie spíš míjí...

wišně
12. 10. 2005
Dát tip
již je to spraveno.

díky...ono kdybychom to neudělali my, asi by ti stejně někdo vynadal... :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru