Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O pátku a o base

17. 10. 2005
3
0
2270
Autor
Jules_Floyd

Jo, a vůbec se mi to tam nelíbilo..

O pátku a o base

And guilty*
Konečně vše potemnělo, a slyším jen naše sedce.Ty skrčená u zdi, já uprostřed všech.Naše neutuchající potřeba znovu a znovu se setkávat, marnit čas nesmyslnými rozhovory a nic mi neříkající falešnou jistotou, je pryč.
Bullhead*
Protože jsem konečně slyšel Ballad živě.Ty ses jen smála a podívej, jak to dopadlo.Miliony mladých, plující na dně jezer, kterým už nepomůžou vyprodané sály.Ve tvých očích je strach.Lidé s neutěšeným talentem postávající na prahu zkušeben s obrozvským ukazováčkem otce nad svou hlavou.Já taky.
MY electric guitar*
Nikdy nekončící kolotoč nadávek a lží, jenž prý O. chápe.Řve a oči má slepé, ty jsi odešla někam ven .Já skáču a našeptávám každé
slovo jeho nejlepší písně.
Sir*
Pak jsem tě viděl s ním...Rozhodně mi nepřišlo blbé tam stát a povídat si.Holka, která mě vydírá, už není moje.Noc dostala okrovou barvu.
"To je jen taková lahvička."
"Ne, díky. V takových věcech já nejedu."
AngeL's fall...*
Bůh zapomněl milovat, myslím, kvůli mě.Stál jsem v ústech chuť cigaretového kouře, předemnou kelímek Kofoly, a sem tam jedno slovo nebo fráze.Dnes večer nejsi moje .Musím být smířený.CHCI SI KOUPIT BASU!Díky O. ....

Natali_A
21. 04. 2006
Dát tip
tohle je fakt nádherný.

ja bych to radši otci neukazoval...eště by ti ji koupil .o_O,

Jules_Floyd
10. 12. 2005
Dát tip
spíš gumák ty pičo :)

Jules_Floyd
20. 10. 2005
Dát tip
:o) koncert byl dobry...chci basu...tohle jsem chtel dat precist otci...mozna mi ji potom koupi :o)

Jules_Floyd
20. 10. 2005
Dát tip
Joe:jaka guma?

Vesly
17. 10. 2005
Dát tip
brum, brum... má něco do sebe :) Tip*

absurd
17. 10. 2005
Dát tip
no..já nevím..sem rád že se koncert líbil,ale z druhé starny chytří pánové od knížek říkají že vše má svou míru.ÿycyscaad dacacasasasascascascascacascasacacacacYC.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru