Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Veselé Vánoce

19. 10. 2005
0
0
3857

Před Vánocema zadám přesný instrukce zájemcům (telefonní číslo, adresu a tak)

Mí vážení a milí básníci a prozaikové,

 

blíží se zasraná doba zasranejch Vánoc, kdy musíme sedět u zasranejch kaprů se zasranejma příbuznejma a dělat, že jsme kurva fakt veselí. Mám nápad. Pojďte se o Vánocích někde společně líně povalovat a dělat, že se nás to netýká! Maximálně bych navrhovala si nakoupit nějaký dárečky v lahvích.

 

S pozdravem: Optimismu zdar! Vaše milá a hodná Čekanka


blood
23. 12. 2005
Dát tip
Weinnacht a v krku jak v polepšovně, a kapří kosti kus heilliguerenacht, sex sieben, acht, hmmm, dopito blues

ulita
14. 11. 2005
Dát tip
hele, modrásku, a to myslíš jako úplně přímo na Štědrej večer...? a jak by to jako celý probíhalo?

no to je přece fuk :-))))) prostě přijdeš a lehneš si na sedačku a budeme si povídat, pít a koukat na pohádky :-)))))

JiKo
21. 10. 2005
Dát tip
jednoduše, kup si domek se zahradou na Jarním pólu :-)

jiko, si jenom pronajmu totiž! a je to

Milly
20. 10. 2005
Dát tip
eee, tak k tomuhle se nepřidám- miluju Vánoce, mívám v tom čase takovou milující náladu vůči všemu (mimo úklidu) a taky vánoční tradice jsou úžasný......., ne, Vánoce neruším................

45rpm
20. 10. 2005
Dát tip
Vamos a la playa:)

JiKo
20. 10. 2005
Dát tip
zasraný možná pro tebe...

hmm, zasraně originální nápad, ale já mám svý zasraný příbuzný i náš zasranej umělej stromeček zasraně moc ráda, tak budu zasraně ráda s nima a navíc možná dostanu ty nejzasranější hezký dárky, který nebudou žádný takový zasraně tekutý, poněvádž jsem bylo to nejzasraněji hodný děcko na celým zasraným světě (ale kdyby byl snad někdo pro odvolat zimu a udělat si rok jara, žádám přesné instrukce jak na to)

Zuzulinka
19. 10. 2005
Dát tip
dobrý výkřik, nemám ráda Vánoce, teda moc né...a ani moc nepiju..ale povalovat bych se povalovala:o))

Placidus
19. 10. 2005
Dát tip
Mám skvelé prátele a fajn rodinu. Docela rád jsem s nimi. Také chodím na msi, tedy ne ze bych byl krten ale peji v chrámovým zboru koledy a tak si vánoce docela uziju. Navíc jsou Vánoce obrovským mysteriem prírody, obcas slavím po keltsku svátky slunce. Pro mne Vánoce nejsou zasraný, no doufejme ze se vyhnu shonu. Vsem preji príjemné setkání a hlavne pokoj a mír. (i skarohlíkum :o)

Zbora
19. 10. 2005
Dát tip
Já vánoce rád...ale to s těma lahvema neni vůbec špatnej nápad. Jel bych někam na louku a postavil obří iglů, ve kterém se můžeme povalovat až do jara...a pak s ním rovnou odtéct až do moře.

Petr_Pan
19. 10. 2005
Dát tip
vánoce jsou super a jenom pozéři a lidi, co jsou natolik zakomplexovaný, že si myslej, že je to jen o dárkách/penězích, říkaj, že ne .. :-)

Prokletí
19. 10. 2005
Dát tip
Vánoce jsou nejsmutnější wobdobí roku a pravidelně z nich mám takú dépku... navrhuju protestní pochod za zrušení nejzasranějších svátků roku... kdo do toho jde se mnou? Jupijajééé ;o) m.

Rowenna
19. 10. 2005
Dát tip
Taky o vánocích propadám sentimentalitě, a propádám jí čím dál tím dřív, letos už mě to začíná brát v těchto dnech. Vnučka už má nakoupené Mikulášky, adventní kalendáříček, betlémek...

papouch
19. 10. 2005
Dát tip
hmm... já tohle dělám už skoro deset let :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru