Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Reason with you

Výběr: Kid_A
20. 10. 2005
8
0
2867
Autor
45rpm

Seděli na lavičce a dívali se na koleje. Šárka se opírala o Šimona a Šimon kouřil. "Je mi tak krásně," protáhla se a políbila ho na tvář. Zase si na něj lehla, ale nemohla najít pohodlnou pozici. Po chvíli to nevydržela: "Chtěla bych jít k tobě." "Tak dobře, něco ti ukážu." Nemluvil ani vesele, ani smutně. Šárka tonula v pochybnostech. Má být iniciativní? Co když..ale to ne, takovej kluk určitě už holku měl. Do kopce šli pomalu. Doma nikdo nebyl. Šimon si sednul na židli proti posteli, na které se hned uvelebila Šárka. Smála se podivným úsměvem, ale nemluvila. Šimon se díval na zeď nad její hlavou, kde měl na poličce vyskládaná cédéčka. "Jenom tě kazim," řekl vážně. "Já se ráda nechám," hned byla uvolněnější. Tak přece, říkala si. "Líbí se mi," promluvil, "kazit holky, jako seš ty, ale lhát ti nebudu." Vstal a chvíli se přehraboval na poličce nad její hlavou. Čekala trpělivě. Podal jí CD. "Tohle bys měla vidět." Usmála se, ale nebyla klidná. Rozhlížela se po pokoji. Šimon pustil CD na počítači. Viděla špatně osvětlený pokoj, velikou postel, kluka a holku. Holku neznala, ale..do očí se jí nahrnuly slzy. Pevně zkousla a řekla: "Co to je?" "To je sahara," řekl Šimon. "Klasické něžné milování s ohledem na celé tělo vyjma análu a perverzních hrátek," řekl a sebral ze stolu brožurku. "Měla bys vědět, co občas dělám, že nejsem bez viny. Mám tu i Velká jezera nebo Niagárské vodopády." Po dlouhé chvíli se jí podařilo říct nesmyslné: "Ty takový nejsi." Pokrčil rameny a konečně to vypnul. "Proč to děláš?" "Protože si myslim, že bych to měl dělat." "Nemusíš přece, já tomu nerozumim." Šimon se díval na její mokrý obličej. Brožurku strčil do stolu. "Chceš něco k pití?" zeptal se, když chvíli mlčela. "Ne, radši půjdu." Doprovodil ji ke dveřím a když za ní zavíral branku, řekl: "Už nebudem asi ani kamarádi, viď?"
Empty
21. 10. 2005
Dát tip
:-))) Ty vole, to je nápad, budu to dělat jako von:-)*

pozorovatel
21. 10. 2005
Dát tip
takže sbírka je o tom, jak blbý jsou holky a kluci což ukážeš na vyjímce šimona, kterej je apatickej ale zná ostatní a hlavně ví, jak to chodí (neutrál) by mě zajímalo, kolik lidí se v tom uvidí.. já se zahlíd a ještě mě napadá, že holky nechtěli šimona, ale toho "šimona", o kterym se mluví..

45rpm
21. 10. 2005
Dát tip
Všechno je možný. Nechtěl jsem nic vysvětlovat, takže je to takhle. Možná to neni konec, protože mě napadá pokračování a aby se dalo říct, že je to o něčem - například, jací jsme, tak bych musel napsat sto stran, ale při troše času a píle bych to dal. Tyhle postavy mě baví.

pozorovatel
21. 10. 2005
Dát tip
podle mě stačí i naznačit... pokračování vítám

45rpm
21. 10. 2005
Dát tip
Možná časem, dnes chystám něco většího:)

pozorovatel
21. 10. 2005
Dát tip
ale ne moc dlouhýho, že ne:)

45rpm
21. 10. 2005
Dát tip
Je to delší. Dneska to nebude na díly.

pozorovatel
21. 10. 2005
Dát tip
no dobře...

Eidam
20. 10. 2005
Dát tip
hmm celkem dobré. ačkoli nemám rád dlouhá díla tak říkám, že tohle mohlo bejt delší. stojí za tip. *

Zetor
20. 10. 2005
Dát tip
chudák holka, chudák kluk

solomon
20. 10. 2005
Dát tip
tak to je borec tenhle šimon jednoznačně*

Narvah
20. 10. 2005
Dát tip
no drsný drsný!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru