Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

máchat si nohy ve vodě je zdravý

07. 11. 2005
6
0
2359

     Seděla jsem to ráno na lávce přes potok, špricli mezi nohama. Spadl mi do vody perníček, co jsem ho dostala k Vánocům od maminky, dívala jsem se, jak se kolíbá na hladině, v tomhle místě nebyla voda divoká. Vyfoukl z nejvyššího komínku šedivoučkej obláček a zahučel pod klidňounkou hladinku. Bylo mi ho líto. Navíc teď půjdu domů bosá. Mechanikovi má bosá noha nevadila, poklekl a navlékl mi zbrusu novou botku. Byla bílá s červenými korálky. Hezčí než ta od maminky. Pohladil mi nárt a naše feromony se setkaly. Zadunělo to. Strčil mi do ruky druhou botu a políbil mě divoce. Nasála jsem a jazyk po chvíli ejakuloval. Překvapilo mě to. Nemám ráda v puse tu teplou kašičku, ve který mrskaj ocáskama maličký hádečkové a při líbání většinou něco takového nečekám. Podívala jsem se a opravdu to nebyl jazyk. Penis v ústech jsem ještě neviděla. Zajímalo mě, kde ještě má penis a jestli když se ten v ústech ztopoří, nedochází k dušení. Podrobným prozkoumáním jsem se ujistila, že má opravdu jen dva a už jsem se s ním nelíbala. Přidusil mě, ale to se čekat dalo. Obula jsem si druhou novou botičku a šla domů. Moje feromony si oddechly, na symbol státnosti si netroufáme. Maminka si nevšimla, že mě potrhal cestou ze školy lev a řekla: „Došly nám baterky ve váze.“ A hodila kytici řebříčku do vany.

     Seděla jsem ten večer na vaně…


Andulka
08. 12. 2005
Dát tip
z toho az mrazi*

je to zase nedoceněná genialitka :-))))) že?! :-)))))

UfoTofu
28. 11. 2005
Dát tip
uf to je ale drsne:)

Mermomoc
08. 11. 2005
Dát tip
co říci*

Evička
07. 11. 2005
Dát tip
na symbol státnosti si tedy opravdu netroufáme ... :-)) kam ty na to chodíš! tííp (myslím, že ženy v domácnosti budou z těch tvých příběhů opravdu paff)

Diotima
07. 11. 2005
Dát tip
error

jen aby to všechny žena v domácnosti věděly a kupovaly :-)))))

Diotima
07. 11. 2005
Dát tip
stanu se podomní obchodnicí s flašinetem, papouškem a tvými knihami! :-)) budu tvé příběhy předčítat na dvorcích hospodyňkám v natáčkách, zírajících z pavlačí

nic jim nepředčítej, papoušku, pak si to nekoupí .-)))))

**********************

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru