Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otázka

02. 02. 2001
7
0
2989
Autor
Sadaf

Dva orli smějící se slunci vzlétli ze svých sfér do jiných dimenzí do jiných stratosfér... a já se ptám - je to fér???
Bambulka
07. 02. 2001
Dát tip
ve vůni těch atmosfér... záleží na Tobě, zda to bude fér! :-) líbííííí!

inventor
04. 02. 2001
Dát tip
je :-)))

Tynic
03. 02. 2001
Dát tip
Je

racek
03. 02. 2001
Dát tip
Chtěla jsem Ti to napsat do dopisu, ale teď to píšu sem: zrovna včera jsem měla takovou tu ukřivděnou náladu, bylo mi smutno, tak jsem před spaním ležela a počítala: CO MÁM? Mám: dvě zdravé děti, práci, mámu,bráchu, sama jsem celkem zdravá, mám kamarády a kamarádky, mám kde bydlet a co jíst...Co víc si můžu přát...v této chvíli...vždyť tohle je základ všeho...Ovšem je nutné počítat s tím, že kterákoliv z těchto věcí najednou být nemusí...Nic není fér, Sadafe...Tip.

Pája
02. 02. 2001
Dát tip
Já si myslím, že stejně jako člověk nepřekročí sám sebe, ani orel sebe nepřelétne. A to je fér.

Vojtek
02. 02. 2001
Dát tip
Sadafe tvoje ironie mě rozesmála :-))))))) dík...*

papouch
02. 02. 2001
Dát tip
Sadáfku ,.. hergot, jak bych to,.. .. no, rosteš mi před očima.. Já Ti to už musím říct, lébrž jsem ještě kapku pod parou... Píšeš přesnětyvěci, který papoušek rrrád a píšeš je (Falka promine :) kurevsky dobře víš... i když tam nejsem, tak Tě čtu... vono většinou už nejni co dodat seš fantastickej miniaturista Kdysi mě Tynic poctil "papouch - ani slovo navíc" rád bych Ti ten putovní pohár nyní předal píp

Šminka
02. 02. 2001
Dát tip
není, ale stejně je to krásný a třeba se nám to taky jednou povede, ne? :-) Ť

J
02. 02. 2001
Dát tip
Totéž co Šílka - bezva!!! Jen uvěřit, že už právě teď se nám to daří.

JiKo
01. 02. 2001
Dát tip
Život není fér ...

Šílená
01. 02. 2001
Dát tip
Jiko...možná není fér ale zato je ÚŽASNEJ! a i když bolí...přesto je úžasnej... a ty orly máš sadáfku uvnitř...i ty sluneční vzdálený dimenze...máš uvnitř všechno...z tohohle i jiných světů...stačí si vybrat:o)!Víbírej a neptej se jestli je to fér:o)

Cavalera
01. 02. 2001
Dát tip
Sadí a Ty si nemůžeš půjčit brokovnici? chi chi No ale je to samo trošku o něčem jiném. Krom poslední věty, jako šílka, ikdyž ptát se musíme pořád. Fér. Proč je a není něco fér? A coje vlastně fér? Je fér, že si dřepíme v koženejch křeslech a cpeme se k prasknutí, zatímco tisíce dětí denně umřou hlady? Je fér, že někdo se narodí tak a tak? Třeba si vyzkoušíme úplně všechno, než dostane naše dušička pokoje ... kdo ví..

Šílená
01. 02. 2001
Dát tip
...teď jde ještě o to Cavaléro zda je lepší se ptát - je to fér není to fér...a nebo trochu světu pomoct aby byl víc fér...vybalancovávat ty neférovosti života....Nač bude světu když budeme sedět v koženejch křeslech, cpát se k prasknutí a na rtech bude vyset otázka - je to fér?...lepší bude když z těch křesel vstaneme a něco s tím uděláme... (právě přišla moje druhá polovička...přečetla si co tu píšu a řekla mi že jsem hloupé zvíže - když ve čtyři hodiny ráno píšu "moudrosti" a pak do dvanácti spím...že těžko pomůžu světu vyrovnávat neférovosti...a má pravdu...tak dobrou noc!:o)

Junkie_23
01. 02. 2001
Dát tip
dobru nocku Silko a fer to urcite nie je napriklad ja som nespala celu noc a tu dalsiu nebudem tiez

Bix
01. 02. 2001
Dát tip
Orol v stratosfére !! Nevídané, :o)) Ale nie...Nie, nie je to fér, oni mali tú odvahu a my nie...veď vieš...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru