Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nymfomanka Heda shání kšeft

08. 11. 2005
4
0
1718
Autor
Diotima

       
 
Nymfomance Hedě začaly docházet prachy vydělané při posledním kšeftu - nájemné policejní vraždě bezcitného tuneláře Slavíka. Nutno podotknout, že tahle šestadvacetiletá prsatá hnědovláska, absolventka dvou univerzit, dcera slovácké alkoholičky, se vyznala. Své věrné obdivovatele měla v podsvětí i u TIS (Tajné informační služby). K sexu používala náruživého Aliho, šéfa kyjovské mafie, občas si zadováděla i s chlívákem Maximem, propagandistou z userké ambasády. (Pro nenechavé, ale citlivé chlíváky ve staromódním znamení Panny měla vůbec slabost - ať už šlo o germánského fyzika Ulricha, drahouška Frankieho, Maxima nebo současnou citovou oporu - počítačového magnáta Petera Skalu.)
     Heda dobře věděla, že grázlů je většina v podsvětí i v oficiálních kruzích. Měla svůj vyhraněný názor na život a svá pravidla hry. Nestranila nikomu a její devítka si bez skrupulí zařádila na hajzlech ze všech kast.
     Ze saténové kabelky s čínskými motivy a olověným dnem, kterou nedávno utloukla kriminálníka, který ji v noci přepadl, vytáhla svůj zánovní mobil E-DataPhone X, aby zavolala barokní Xeně, se kterou se před nějakým časem seznámila na grafologickém večírku, a ze které se vyklubala skvělá komplicka, a požádala ji o schůzku. Barokní Xena nebyla žádná nula, ale pravá ruka šéfa mamutí fírmy RUR (Rubbian-U.S.E.R. Realities). Koncern RUR zprostředkovával všechny špinavé státní kšefty těchto usurpátorských chánátů, především s vodními pistolemi, rychlokvaškami a vyfukovanou kukuřicí. Přes účty RUR v Česko-saském Švýcarsku byly převáděny nemalé částky teraristům ve službách obou velmocí.
     S Xenou si Heda dala sraz v baru Nanynka na Smíchově. Hudba tam pokaždé vyřvávala tak hlasitě, že bylo jisté, že nikdo nezaslechne hovor spiklenců. Barokní Xena přišla jako obvykle v černém plédu a bílé hedvábné šále. Tahle elegantní třicítka bujných tvarů vypadala jako ze škatulky, ale Heda už moc dobře věděla své. Navzdory dobrému rosolovitému srdci a noblesnímu chování uměla být Xena, pokud šlo o hájení zájmů přátel, stejně brutální jako ten nejprimitivnější rubský kulometčík v Číče
.
     Hned jak se pohodlně usadila v baru vedle Hedy, svým kočičím hlasem utrousila: "Pusinko, moc dobře vím, že už jsi na suchu. Mám pro tebe zajímavej kšeftík za půl milionu babek (rozuměj bucks)! Chystej se na Zanzibar za Švadlenkou!"

  A odmlčela se, aby si zapálila svou oblíbenou cigaretu značky Paul.
 

 

 


Narvah
30. 11. 2005
Dát tip
se slovy to fakt umíš..!

Diotima
09. 11. 2005
Dát tip
ja, schrai ist mein Hobby :-)

PAUL NE! :-)))))

Diotima
08. 11. 2005
Dát tip
jen ženská angažovaná hrdinka drsnějšího kalibru ... dík (jen se trochu bavím ... :-)

Movsar
08. 11. 2005
Dát tip
dobrý. t schrai tofell, viď?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru