Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pět Led s Vámi

09. 11. 2005
1
0
2281
Autor
SilverArrow

     Drazí přátelé,

    je tomu přes pět led, kdy spatřilo světlo světa mé první dílko, tvrdě a poprávu sepsuté jak jen sepsuté může být nejsepsutější. Přesto jsem i přes absenci talentu a znalosti slova na tomto písmáku pokračoval v tvorbě po dalších dlouhých pět let aniž jsem se dočkal uznání. Když se tak ohlédnu, tak pro své stáří již v podstatě nic nevidím.  Na sklonku mé kariéri je třeba billancovat. Odcházím nerad, ale rád. Je jen na vás jak usoudíte zda-ly jsme zde zanechal nějakou stopu.

                                                    Sbohem a šáteček váš ZilvarErou z chudobince


maia
12. 05. 2006
Dát tip
fnuk-fnuk :-) Chces posielat za to spamy odo mna? :-) Lebo ja ked som zomrela, tak som zacala hromadne rozosielat spamy. :-)

To ne, ty odcházíš, Silvere??? Och, to je ale obrovská ztráta pro Písmáka. Nevážili si tě, a teď to mají... Já jako zneuznaný geniální spisovatel, jehož um se ukáže až po 100 letech, kdy už mi to stejně bude na prd, ti rozumím. A dej Bůh ať se nikdo z tvých budoucích klientů nedozví o tvém účinkování tady "-))))

SilverArrow
29. 11. 2005
Dát tip
Ty bud rath ze te smazali jinak klienti a Buch s tebou :-)))

No, ale on právě chce, aby ho tu spíš zastali schopní autoři (můj názor).

Zdraví Vás pan Elektrikář. Kdybyste náhodou potřebovali někam natáhnout dráty i s izolací, tam se na mne klíďo obraťte. Dělám i zásuvky. Zatím čau! E

Jeheheman
12. 11. 2005
Dát tip
nic se neboj. už je tu tolik sraček, že tě hravě zastanou;o)

Naplněn
11. 11. 2005
Dát tip
Silver odchází, J. walker přichází... ;-)

Garth
09. 11. 2005
Dát tip
škoda :)

KayTee
09. 11. 2005
Dát tip
Všechno nejlepší k narozeninám tvého nicku na písmáku...odcházet neodcházej...........

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru