Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň rozervanců

02. 02. 2001
3
0
1898
Autor
dablik008

Chtěl bych žít vírem vášnivých tanců, hej, hej, tak si se mnou zazpívej, píseň rozervanců, o lásce, o touze, o něze, a o věcech pro nás, rozhodně ne pro kněze, a taky o trpění, bolesti a sebevraždě, na kterou nikdo z nás nemyslí vážně, protože jsme milovníci života, život, život, tak pojďme žít vírem vášnivých tanců, hej, hej, tak s námi si zazpívej, píseň rozervanců, o životě a jeho sestře smrti, o světě co tolik, tolik studí, a o všech krásných citech co tvoří protiklad, a jsou důvodem toho, že přece svět mám rád, jsem milovník světa, svět, svět, tak vzhůru do víru vášnivých tanců, hej, hej, klidně si zazpívej, píseň rozervanců, o tom jak jsi přišla ty a mě se chtělo smát, tak strašně se mi chtělo milovat, láska je krásná a ty ještě krásnější, nemůžu víc chtít, nemůžu být šťastnější, jsem tvým milovníkem, ty, ty, hej, vír vášnivých tanců, hej, hej, i ty si se mnou zazpívej, píseň rozervanců, a že svět je zlej, mi nepovídej, a se mnou se směj, a svý rty mi dej, hej, hej, se mnou si zazpívej, píseň rozervanců, život, svět, bez nich to nejde, ani bez tebe ne, a proto chci ve světě žít a tebe milovat, celý svůj život dát, víru vášnivých tanců, hej, hej, tak pro mě zazpívej, tu píseň rozervanců, a že svět je zlej, mi nepovídej, a se mnou se směj, a svý rty mi dej, hej, hej, jen pro mě zazpívej, píseň rozervanců!
naeternis
25. 07. 2002
Dát tip
hej hej hej! já víc nečetla ale ten gellnerovský (proč si nezahrát na velkého kritika) pokřik se mi líbí.heil heil.

miklunka
22. 08. 2001
Dát tip
hej hej !!! :)

clovrdik
06. 06. 2001
Dát tip
hej hej, šenkýřko, nalej džbán červenýho vína a pojď si s náma připít, s náma, rorezvancema dneška ... TIP :-) fakt by to byla dobrá píseň opilejch mušketýrů :-))

Mea
20. 04. 2001
Dát tip
Katerina: :))) hej, hej ... hej, hej ... hej (asi mi to nejde)

dablik008
03. 02. 2001
Dát tip
paja:jo jo...mam k tomu muziku...:-))

Katerina
03. 02. 2001
Dát tip
to bych si rada poslechla abych si to mohla zpivat az budu rozervaná!!! *

Pája
02. 02. 2001
Dát tip
Byla by to opravdu dobrá píseň. Máš k ní hudbu? TIP

Bloncka
02. 02. 2001
Dát tip
qalita! *!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru