Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Menstruace, vztek, alikvotní zpěv

Výběr: Print, hai_mal
13. 11. 2005
8
5
9418
Autor
Milly

13.11.2005 psáno v autobusu cestou domů. prosím čtenáře o pocity z tohoto- díky :-) Věnováno......- hlavně mně (abych se nebála: psát, ani nic jinýho...), dále Slonu, Líle, Medvědu, Lvici M., Mistru zpěvu a jemnosti, Kočce J. a vůbec všem majitelům andělských hlasů...., všem ženskejm, který jsou citlivý při menstruaci a nějak si to užívaj, duchovním osobám a Sněžnýmu Levhartovi (ale bezdomovcům to číst nejdu- ještě se mám dost ráda...- ty by mě asi hnali......., kdepak- to je jen pro Písmáky! :-)))). \"Jsem stromem, pevně stojícím s ohněm duši živícím. Jsem řekou volně plynoucí, Jsem láska život chválící,.....\" \"We all come from Godness and to her we shall return like a drop of rain flowing to the ocean\"


Probuzení
mě bolí břicho
sen- "Nic mi nepřikazuj!
strach, že se zabiju
chytám se Tě
nad propastí
jako bych měla menstruaci...
ale už dneska?
Ajajaj- červená!

zelenina (žádný špenát)
teď si tu citlivost užiju-! Jak?
Kýbl čerstvých bylinek
meduňka
křeče

Pozvání na koncert+... jel a neřek mi???
vodopády přes ostré hrany
řežou

Medvěd taky zve,
klidní silou, milý...
... že mi pomůže

uklízet se bude do aleluja
cesta na zemi
smetí
kolem hluk
pila se brousí
o mě

hledám, volám, sama
4 kouzelné babičky nepomohou
napínám paprsek-
spojení s domovem
"Ječnou dolu, doprava a doprava".

Spěchám, zatnuta,
vcházím do kouzel
se hroutím
klidný kout
"Až o přestávce, posaďte se tady."
Nemám ani halíř
rozpouštím se, do podlahy vtékám
sunu se přískokem
za dveře jeskyně
stražím uši,
přijímám sklenku křišťálu

Zvedám se přijetím
síly. Proudím přes kořeny
"Jsem stromem, pevně stojícím
s ohněm duši živícím.
Jsem řekou volně plynoucí,
Jsem láska život chválící,....."

Rostu, tepu, slyším svou mantru,
vtékám
"We all come from Godness
and to her we shall return
like a drop
of rain
flowing to the ocean".,................
čistá

Buch! Šok ze střetnutí
se Slonem
Dovnitř se vdírám
k léčení klesám,
zeměkouli do dlaní..

Obestírá mě přátelské teplo a klid,
Liliny ruce a spousta lásky.
Přede mnou v úsměvu 3 sudičky
v průhledu koukám jak zjara

Bouře z osamění,
soptím.
zářivé pohledy, úsměvy,
účast.

Lehám do kruhu
andělských hlasů
škrábu se o lidi
Bolím, dýchám,
strhávám.
Klid!
Křeč
čekám vymrštěna
hrabu se
do koutka stáčím
a polštář přes hlavu!

Zoufám, slýchám, zpívám,
zdvíhám
chladím jablíčka
letím, loučím, tisknu,
přijímám, objímám
chápání divím.
Prostříbřena
pohledy a pozváními
za přeludem mizím

spěchám
šnečím navenek
plouhám, pluji
volně

s přišpendlenými zraky
kol sloupu se obtáčím
jen prstíček...
Skáču!
objímám
Nasávám,
saju, saju, saju,
dělám dírky i do sebe
na oplátku

jemňoučce navzájem
škub, odtažení
Pochopení (vnitřní úsměv)

Odtržena
Hladím, "Po večeři spát, Rozpálený!"
a "Žádná práce až do rána!"

Dýchám,
uvolněna
pomohlo- odpovědět
není komu.

Myslím, volním,
píšu, sedím, mrznu
končím


5 názorů

Milly
18. 02. 2010
Dát tip
:o) Nj, jedna z manter, co zpívali Tashi Deley na koncertech. Už nejsou, ale......konává se teď nově toto. (snad je tohle dílo dostatečným doporučenním.. .-)) : "Tak jako každý čtvrtek, i tento jste zváni na akci Souznění - Souladění - Soubytí Jedná se o zvukově-meditační večer plný improvizace, hlasů, alikvotů, otevřených srdcí, přinesených hudebních nástrojů. Všichni jsou vítáni, nebudeme mluvit, budeme zpívat, preludovat, znít a ladit se navzájem. Není žádný předem známý nebo připravený program. Není žádný vůdce, i já jsem jen střípkem v mozaice. Nebojte se ničeho, přineste si s sebou dobrou náladu, své hudební nástroje, přesvědčíme se sami navzájem, že neexistuje nikdo, kdo "neumí zpívat". Necháme na Vesmíru, kam nás na zvukové vlně donese. Tato akce je také symbolickým navázáním na kdysi pořádané pravidelné zpívání s (dnes již zaniklou) skupinou Tashi Deley nazvané Den otevřených srdcí. Kdy: každý čtvrtek od 20 hodin (do cca 22, neřekne-li si Vesmír jinak) Kde: Centrum Lampijón, Praha 7 - Letná, Havanská 13 (www.lampijon.cz) (Z Letenského náměstí -tram 1,15,25,26- Korunovační ulicí, druhá ulice doprava - Jana Zajíce a hned doleva - Havanská) Vstupné: 100 Kč (většina z toho jde na pronájem)"

Milly
25. 10. 2007
Dát tip
Tohle to bylo, mám to i v prologu. .-) Sakra, už jsou to 2 roky... :-o

palino8
31. 01. 2007
Dát tip
prvá časť omnoho lepšia (*), než druhá ;)

Milly
13. 10. 2006
Dát tip
nějak teď nemám na to, číst po sobě to "dílo", ale tu knížku bych si ráda přečetla, jak tk koukám na recenze... třeba pak přijdu na to, co se myslí tím ohněm......

Notreal
13. 10. 2006
Dát tip
Clive Barker -Mysterium-

Milly
13. 10. 2006
Dát tip
z čehopak cituješ?

Notreal
13. 10. 2006
Dát tip
"...v životě i smrti, živíme ten oheň.."

Holčičí beat... rychlej spád... holt jako dnešní doba.. tak nějak... fajn se vyjímá - a proč ne? - v kontextu Tento měsíc menstruuji... (jaké dílo taková kritika? Nevím, neomlouvám se...) takže pro mě jo...

exorcista
11. 05. 2006
Dát tip
já také netvrdil, že je to špatné... ...popsal jsem pocity, jaké to ve mě vyvolává, pokusil jsem se vysvětlit proč si myslím že to tak je a posoudil formu zpracování... ...nejsem soudce, nesoudím, pouze posuzuji. nedělám to, že bych říkal "tohle je špatné", protože na každou věc je několik úhlů pohledu. Nejsem schopen pojmout všechny, tak se vyjadřuji pouze k těm, které jsem schopen sledovat a při tom zachovat objektivnost. prohlásil jsem něco v tom smyslu, že pro lidi, kteří nic takového neprožili je pravděpodobně těžké se s dílkem sžít. Je velice rozdílné od těch stylů psaní, které běžně používáme...nechci se opakovat...prostě je jiné po všech stránkách a připadá mi velice zajímavé, ačkoli zřejmě nikdy neproniknu do celé hloubky...nazval bych je klidně alternativní tvorba, protože slovo "alternativní" se už dneska běžně používá pro všechno, co nedokážeme zaškatulkovat. (teda, já jsem zase ukecaná bytost) chicht ;)

Milly
11. 05. 2006
Dát tip
Vyhovuje......, jen mi nesedí, jak objektivně je možný poznat, co napsanýho je dobrý a co ne- podle mě to možný není- vždyť i tahle má věc se líbila pár lidem, když koukneš do kritik- že by se všici mýlili? ;-) vím, že to nemáš, kdyžs to smazal...- já taky napsala věcí, co jsem nezveřejnila...... tak nezapomeň poslat....... :-)

exorcista
11. 05. 2006
Dát tip
měl jsem štěstí...já zatím kartáčkem záchody nečistil ani sám :) kusé zkušenosti s menstruací mám díky své vrozené touhy po infornacích a, v neposlední řadě, i ukecanosti. zajímal jsem se čím to je, že nálady klesají pod bod mrazu, jak se celkový průběh projevuje, čím při tom mohu pomoci nebo naopak to ještě zhoršit a měl jsem štěstí, že mé partnerky a milenky nebyly zakomplexované "výchovou k tabuizaci" a vysvětlovali mi co jsem potřeboval...takže mám sice celkem dost informací, ale všechny jen zprostředkované...to jejich hodnotu snižuje na polovinu na psaní nejsem takový odborník "jako buba na krevety" leč někde se ve mě objevil (já ho teda nezval) cit pro "dobré" a "ne-zas-tak-dobré". Ve spojení s vypěstovaným objektivním pohledem na celý svět to dává ucházející možnosti kritiky (ale nikdy jsem neříkal, že jsem specialista nebo znalec, když umím a mám, rád se podělím) problém s věcmi-co-neukládám-než-je-smažu je ten, že jsem je neuložil než jsem je smazal...takže si asi budeš musit počkat jestli vymyslím a napíšu něco dalšího a doufat, že to nezapomenu poslat než to neuložím a smažu...tak vyhovuje tato odpověď? :)

Milly
11. 05. 2006
Dát tip
jaké kusé zkušenosti? :-) to by mě zajímalo..... Hm, pocity...- popisovala jsem své pocity...- jak jinak psát básně? No jasně, rozumem, ale já když píšu, tak hlavně pocity- nejvejš pak dám třeba jiný výraz, aby to líp znělo, ale jinak moc neupravuju......, a ani nechcci, pak už by to bylo vykonstruovaný a všechna atmosféra tatam,. S tim chaosem ses trefil....- taky se jednalo o silný pocity- o jiných nepíšu..... Jinak teda nevim, co je běžná sdělovací forma...- prosím, pošli mi něco z toho, co neukládáš, než to smažeš..- na to jsem zvědavá... Tsts, a neříkej, že seš na psaní takovej odborník jako byl Buba na krevety..... :-) A vůbec, my jsme spolu záchody kartáčkem na zuby nečistili, pokud si vzpomínám...

exorcista
07. 05. 2006
Dát tip
předem říkám, že menstruaci jsem nikdá nezažil (svou) a s těmi ostaními (mých milých) mám jen kusé zkušenosti... upřímně na mne dílko vrhá podezření, že je pasné pod vlivem (kdo ví čeho, ale pravděpodobně zelíčka). mechanicky naházené výrazy do rychlého spádu za sebou...jako vodopád krátkých šotů (takže vlastně šotopád) hrozně dlouhé, nelze udržet pozornost a jakkoli se zorientovat už po první třetině... ...evokuje ve mně pocit chaosu, možná zoufalství a beznaděje, trocha strachu ze smýkání okolnostmi co neovlivníme, velice naturální, velice subjektivní, čtenář se může pokoušet pochopit nebo porozumět, ale nesázel bych na úspěch. prostě jsem se v tom zamotal, dokonce si myslím, že tohle není běžná zdělovací forma tvorby, je to něco jiného, jako křik do tmy co nikdo neuslyší a pokud, stejně mu nerozumí, hodně připomíná to, co píše každý z nás, ale nikdy neukládá, vždy při volbě uložit/zrušit odklikne tu druhou. tak...a to je asi všechno, co se dá říct o krevetách...jak by řekl Buba Forestovi chicht ;)

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
:))*

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Díky, Evo, a co tomu jinak říkáš- kromě toho, že se Ti něčím líbí?

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
zajmavý....takový....jak se tomu říká....dychtivý....četlo se dobře a rychle....by nebyl tem prolog třeba "slon" působí uplně jinak....líbí se mi že to začalo dosti materiálně a dostalo se k hlubokejm prožitkům....(ze začátku sem vůbec netušila jak se rozjede:)....průběh....styl taky fajn....stačí tak?....:))

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Skoro..... :-) Prosím Tě, co jsi myslela tímhle: "by nebyl tem prolog třeba "slon" působí uplně jinak" ? Mám zkrátka za partnera Slona (síla (vnitř. - psych. až duch.), '+' paměť, '+' rozum / citlivost (či i obojí => až moudrost)., no.... :-) Já taky netušila, jak se to rozjede, když jsem jela na ten koncert... :-)) Vpodstatě se jedná o dost automatický text- taková zkouška... Díky.

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
....střetnutí se slonem.... vyznělo by to jinak....jooo?? jakej to byl vlastně koncert, dyš už sme u toho?

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Nevím, on je zkrátka Slon- tvrdohlavej a někdy dost dupe, když se rozčilí..... Alikvotní koncert- Tashi Deley, mám tam pár kamarádů...

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
jistěže....slonzvíře/slončlověk.... už nevim jak jinak.... mi nic neřiká, kouknu se....

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Člověk= Parner= Zvíře=Slon

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
jom....ovšem čtenáři by tydle souvislosti nedošly nebejt prologu....:))

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Taky to není psaný s účelem, aby to pochopil čtenář...- je to psaný tak, jak jsem to cítila...., o toho tam ten prolog je. :-)

Eva_S
06. 02. 2006
Dát tip
to se ví, dívčo, sle nejseš přirozeně jediná, kdo to čte....si chtěla vědět, co sem tim myslela, tak to tu máš.... dobrou....:))

Vihar
06. 12. 2005
Dát tip
chlapi toho vydržej míň... :-)) no to teda objasni

Lightworker
23. 11. 2005
Dát tip
O menstruaci vím docela dost od mé spřízněné...nejspřízněnější duše. Bavíme se naprosto o všem, nemáme tabu a je to vztah, který bych vám všem přál zažít...Holky, máte mou upřímnou poklonu a hluboký údiv, že něco takového jako menstruaci relativně pohodově snášíte...Mít to chlapi, tak jsou povinně každý měsíc prázdniny, menstruující by měli 50% slevy v obchodech, místa k sezení v MHD atd. atd...

Milly
23. 11. 2005
Dát tip
Jee, ahoj!! :-)) Ehm, pohodově.....- sakryš, viděl jsi mě tu neděli nebo ne? ;-) Místa k sezení by se šikly, páč někdy se nemůžu udržet na nohách, když mám křeč... ale chlapi prej vydržej míň....., No, a co říkáš na to moje dílo?(nahoře to fialový) :-)

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
nevím, co máš na mysli.....

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
Nádherně citlivou a něžnou holku? Takovou jsem doposud nezažil.

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
nikdy? člověče, já myslela, že Ty už jo.....- musíš vzít v úvahu, že v lidech je všechno- snad každá taková někdy bývá.........

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
avi

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
Já nevím, co je to nádherně citlivá a něžná holka? Ta, která ti denně nevyčítá tisíc a jednu věc? Ta, která tě nevykope z milostného pelíšku přeněžným výrokem typu "fuj to je nechutný, zasvinils mi čerstvě vypraný prostěradlo"

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
rebi, tak když cítíš něco blízkýho- a svoje pocit při čtení, tak je tip v pořádku..... :-) Dík za to, že ses rozepsala, to v kritice moc lidí nedělá.... Při čtení děl je posuzuju hlavně podle toho, jak silnej ve mně vyvolaj pocit- atmosféra díla mi přijde nejdůležitější (+ nesnášim zbytečný pravopisný chyby). DÍKY! :-)))

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
Vihare, to jsem nikdy neřekla ani si neumím představit, že by to některá z mých kamarádek udělala..............

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
asi tvoje kamarádky nejsou ty dívky a ženy, které se mi připletly pod kopyta v průběhu dostihu o život

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
přijde mi to divný.....- jako kdybys potkával samý takový........- to se asi navzájem něčím přitahujete- možná by stálo za to zamyslet se nad tím, proč Tě přitahujou (a ty je) jen ženský, který nezažiješ něžný a milý.................

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
Takhle to není. Málokterá dívka umí být něžná a jemná. Spousta nedorozumnění pramení z toho, že s ženskou se prostě nedá domluvit na tom, co chci a co nesnáším a ona ti to taky neřekne do očí, a to ani na přímou otázku. Třeba tisíckrát říkám, že nesnáším kousnutí do jazyka i jinam, že mě to bolí. Párkrát mě totiž kousla kobyla, jednou tak, že mě v zubech vtáhla k sobě do boxu a já měl její chrup vytištěnej na krku, od té doby dávám zcela podvědomě hned facky za každý kousanec od čehokoliv. Myslím si, že ve své přirozené zvířeckosti jsem něžný a pozorný, nejen čumáčkem a tak vůbec, jen nemám asi štěstí, to se stává. Vlastně jsem na jednu něžnou natrefil - taková blonďatá žirafka, ještě panna, a snad právě proto krásně mě přeprala jazykem a olízala mandle. A já prožil při jejím líbání ten nejkrásnější citový niterný orgasmus ve svém životě. Za pár chvil to v metru utla, prý že to nechce uspěchat, a pak začala přemýšlet, čímž to do další schůzky v sobě úplně zazdila a utla poupě dřív, než mohlo rozkvést.

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
Ehm, spíš mi přijde, že s chlapama se nedá domluvit...- s ženskou jsem se zatím domluvila vždycky.... :-) Taky záleží, při jaký příležitosti Tě kdo kouše- on nejspíš v některejch siruacích je možná pro některý lidi dost obtížný nekousat. :o) No jo, no, každej je tak trochu na něco jinýho- mám dojem, že snad existuje i dívka, která by k Tobě byla něžná a pozorná. Taky znám jednu, co kousání nesnáší..

tak to asi nejsem já, kousání je miloučké...v pravou chvíli a na pravé místo... což mi připomíná jednu větu z červeného trpaslíka, že je zakázáno provozovat orální sex se zubní protézou...:-)))))popojedem, ne? vihare, čoveče, s kym to chodíš? myslim, že hodně dívčin je citlivých a něžných...bohužel jen na malé procento z nich ulpí pohled běžného muže...:-( v podstatě jsme všechny něžné a citlivé, jen okolnosti nás donutí jednatt jinak, no...(mimochode, řekněme si to na rovinu, většinou za to můžou chlapi!:-)) a taky nevím, kdo tě tak brutálním způsobem může vykopat z pelíšku...:-( ještě jsem měla něco moc hlubokomyslného na srdci, ale asi to nebylo tak důležité, když se to nepřeneslo až na jazyk a do prstíků, tak přeji další hezkou diskuzi třeba na skoropannách... (mimochodem, ta nabídka členství v klubu pro milly stále platí!:-))

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
Ha! Menstruující skoropanny přistiženy... ježkovy voči... no, vskutku poučné čtivo. Vysvětluje, proč jsou holky nesnesitelně protivný týden v měsíci, jen už neříká, proč (některý a jak kdy) bývají protivný i zbývající tři týdny :))

Milly
22. 11. 2005
Dát tip
já tě kousnu (a to už nemám menstruaci)! Vysvětluje to, proč jsou holky někdy i nádherně něžný a citlivý.....

Vihar
22. 11. 2005
Dát tip
Nádherně citlivý a něžný holky? Myslíš ty z klučičích pohádek?

uBruss
19. 11. 2005
Dát tip
Vykuř!!!

tobě???:-)))

eleja
19. 11. 2005
Dát tip
chichi, neni nic lepsiho nez jistota ztracenych deti, proto se klidne okradu o vsechny pozitky menstruace (je mi blbe, blbe, blbe...) :-)))))))))))

Vihar
18. 11. 2005
Dát tip
spěchám šnečím navenek Skáču! objímám Nasávám, saju, saju, saju, dělám dírky i do sebe na oplátku jemňoučce navzájem škub, odtažení Pochopení (vnitřní úsměv) Odtržena a obdobné slůvkové tvaříky... ty uchvátily a to nekrvácím :-) jen jsem párkrát v životě v neodbytném spěchu prosvištěl na červenou, a to ne-é přes křižovatku :-) troška balastu je tam, který mi nic moc neříká, ale za to ostatní, vyjímečné, doporučuju zařadit do kategorie "menstruační verše" T

Milly
18. 11. 2005
Dát tip
Dík za ty odkazy , reb., ale o tipy jen za připomínání něčeho (kapel) fakt nestojím, jestli se ti to jinak nelíbí... :-(

teda, milly, nějak mi to uniká a zdá se mi to trošku nesourodé...jenže co je při krámech sourodé, že...?:-) no, jdu si někam odmenstruovat a až se tak stane, vrátím sa a hyn sa hukáže...:-)

Milly
18. 11. 2005
Dát tip
ale právě, že ne.....- sakryš, menstruaci si má člověk užívat....- ve spokjitosti se zvýšenou citlivostí znamená ideální příležitost pro zajímavý zážitky...... - jo, nesmí se při ní jíst špenát, má se pít meduňka, třezalka a řebříček....., na bolesti mi pomáhá tanec a zpěv (alikvotní :o)). sid: možná Tvý příznaky značí nějaký nejen fyzický, ale i psychický nesrovnalosti..- poptám se ti........

proč ne špenát???? a co čokoláda???? tu totiž můj citlivý organismus potřebuje kila... no, já to řeším chemicky (ať žijou "panenské vitamínky"!) a nebo jednou dobře mířenou ránou do břicha!:-) a ty zážitky...ty mi musíš vylíčit ať o ně už více nepřicházim!:-)))

Milly
18. 11. 2005
Dát tip
špenát....- no, říkali to Pod pokličkou- asi kvůli bolesti- proč, to si nepamatuju...... čokoláda je prej dobrá..., protože uvolňuje....... Jo, a má se málo solit a jíst hodně ovoce a zeleniny. Jak chemicky? Jaký zážitky? Zkrátka vnímám ostřeji a jsem citlivější (ale taky jsem to neměla odjakživa, ale od tý doby, co mám partnera).

áha, tož to si ještě počkám na zážitky jak to tak vidim...:-) a chemicky - no, po práškách je míň ostřejší vnímání všeho, člověk pak aspoň nechce zabíjet s vysokou hladinou hormonů:-)

Milly
18. 11. 2005
Dát tip
já nechci zabíjet nic, prášky mi přijdou jako zbytečnej způsob okrádání se o citlivost....

nevím, jsem asi radši že určité neduhy a citlivosti se ztratily...možná proto, že se s nimi ztratily i příští děti... no, mamča chce zítra vařit špenát, tak budu se řídit dle tvých poznatků!:-)brounoc

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
díky moc za kritiky.. , tip a výběr, jo, je to ze života- a živý...- tak fakt díky moc za každý slovo- u tohohle zvlášť... :-) Tak nevím, proč mi skoro nikdo k tomu nepíše........... :-(

hai_mal
15. 11. 2005
Dát tip
možná je to proto, že je to v kategorii MIMO a ta se nehodnotí pokud vím je tu napsáno, že autor nestojí o hlubší kritiku takže...třeba proto tady skoro nikdo nepsal... Dílko je to parádní a V si určitě zaslouží ještě si něco od tebe přečtu až budu mít chvilku :-)

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
hm, když mě jiná kategorie nenapadá- víš o lepší? :-) Indispozici ne- to mi sem nepřijdou kritiky, vážně míněný to taky neni (je to cítěný, ne míněný)- že by pro radost? Nebo blbůstka? Prosím, jak Ti to přijde?

hai_mal
15. 11. 2005
Dát tip
mě to přijde jako vážně míněná poezie - volné verše to vážně míněmé je i cítěné, prostě vážná poezie, žádná velká legrace... Já dávám skoro všechna svá dílka do této kategorie a ještě jsem s tím neměla problémy, můžeš to příště zkusit

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
hm, legrace je tam taky- všude je všechno....... :-) Já to radši zkusím rovnou......... tak dík za radu- já myslela, že vážně míněná maj bejt jen nějaký extra dokonalý básně........., :o)

hai_mal
15. 11. 2005
Dát tip
kdepak extra dokonalý básně - se mrkni co píšu já a dávám to do vážné poezie taky :-))

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
hm, mně se právě dost líbí, co píšeš------ jen jsem ještě neměla dost jasnou hlavu na kritiku, když jsem se k tobě dostala.... :-)))

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
já nevím, jak změnit to, že nestojím o hlubší kritiku... :-((( nefunguje to............... sím, jestli vás něco napadá (nebo něco pociťujete po přečtení) a jestli vás odradilo to, že o ni nestojím, tak mi sem něco napište- v opačném případě se omlouvám za avi...... :-)

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
Baf! :-) (a už jdu vážně spát....)

darksky
15. 11. 2005
Dát tip
sunu se přískokem za dveře jeskyně stražím uši, přijímám sklenku křišťálu jsem na prijmu s tipem* *

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
jéééééé, jak na příjmu??? napiš, sím........... .-) Ano, a otázka na Vás, milý pane: "Jaké jsou Vaše pocity po přečtení tohoto díla?"

Milly
15. 11. 2005
Dát tip
avi....

Barbar
15. 11. 2005
Dát tip
Je těžké být malou holkou přitom všemu rozmět přirozené snad víc bývá vyznat se v tom neumět Léta letí jako cvoci jednomu to nepřijde v duši dítě, v těle žena že s tím láska nevýjde? Jak jdou léta ubývá nám dětské přímé hravosti Drž se dítě svých nejistot miluj až do sytosti BARBAR

vidíš, ještěže jsem dostala to avízo, jo to fakt dobrý, hezky se to čte, odsejpá to, má to myšlenku, prostě se mi to fakt líbí

sidonia
15. 11. 2005
Dát tip
já když mám menses tak mi klesne tlak /eště víc jako/ a omdlívám první tři dny mám křeče že se nemůžu hejbat první dva dny zvracim a nejsem schopná cokoli sníst jo, každej si to užívá po svým:)

má to spád, já bych to nezavrhovala, ještě se k tomu vrátim odpoledne, teď mi nepracujou mozkový závity :-)

Print
14. 11. 2005
Dát tip
Ano, má to nápad a má to šmrnc - takovej ze života!

hai_mal
14. 11. 2005
Dát tip
strhující TIP a V

Milly
13. 11. 2005
Dát tip
avi

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru