Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

???????????????

20. 11. 2005
2
0
2023
Autor
slonovina2

Za účelem reklamní akce (nafocení reklamních materiálů) pro zahraniční farmaceutickou společnost hledáme osoby, které mají v současné době nohu v sádrovém obvazu, případně jsou schopné si sádrový obvaz na nohu na 1 den obstarat.

Odměna:
500 Kč
Pracovní úvazek:
brigáda
Lokalita práce:
Praha  
Adresa práce:
Praha
Datum zahájení
a délka:
od 16.11.2005 do odvolání
.........
........
V kontextu jeho kritických výroků o sociálním státě, evropské chartě, sociálních právech atd. by se jeho příklon k národní identitě mohl vykládat jako účelová obrana národního nihilismu falešně odvozeného z občanského principu.
František Šamalík (ÚSP ČAV)  x Václav Klaus -1994
.....to, co dnes bylo řečeno....dělá v mých očích definitivní tečku za generací komunistickou, ale také za generací 90.let, která se vymknula jakékoliv kontrole a ve své slepotě se dopouští znovu stejných chyb, které rozdělují občanskou společnost.......narážky na multikulturalismus, na slabou nacionalitu, na přistěhovalce, na sociální stát západního typu je trestuhodné a domnívám se, že tento zlovolný akt byl protiústavní, proti duchu zákonů, proti Listině základních práv a svobod občana............
...........
Mám strach o mojí generaci, která se konkurence nebojí, ve svých sousedech vidí partnery, nemá falešné předsudky, dokáže být opravdu svobodná..............
má strach.........a venku sněží

slonovina2
20. 11. 2005
Dát tip
přesně tak, už na tom pracuju...................(upřesnění, dnes na TV Prima...... chachááááááááááááááááááááá :o)

TIP, skoro jako tomáš

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru