Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SEXY chtic

12. 02. 2001
0
0
703
Autor
mendy

text Rekni mi ze se ti libim na oplatku ti lasku slibim Jsem pro tebe sexy? jsem snad sladsi nez keksi? Rekni mi jak me vidis? chci od tebe pravdu- co ke me citis? Pro me jsi sexy vic a vice stydim se tak moc az mi rudnou lice Rekni mi ze me chces mluv pravdu zadnou lez Silim po tvem tele skutecnost naznacuji ti vrele. Rekni mi jak to se mnou myslis jak? uz nechci ziot v nejistote, no tak! Nechci snad po tobe moc nebo ano chci byt s tebou aspon jednu noc Rekni mi jsem pro tebe vzduch? Kez bych byla tve druhe ja bohuzel jsem jen tvuj sluch Rekni mi jedinou vec- mas me rad? chces pri me v zivote stat? Prosim mluv jiz na me Nenechavej me v nejistote Skutecne me chces nebo si se mnou jen tak hrajes?
ij
18. 02. 2001
Dát tip
Neni mi uplne jasne, na co je toto parodie.

Datin
15. 02. 2001
Dát tip
hmmm... no sexy to jsem urcite... a nejen timhle dilkem...:-)

Datin
15. 02. 2001
Dát tip
teda to jses... trapny preklep...:-)

Rastin
13. 02. 2001
Dát tip
Heheh, to mi silně připomnělo současné trápení mého kamaráda, který je zavalen návrhy od jisté děvy a nemůže se jí zbavit. Je fakt, že je jím posedlá až nezdravě. Někdy je lepší sednout si tiše do kouta a chvíli se trápit, než dělat šílenosti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru