Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O samicích

03. 01. 2006
7
0
3116

Předslov

Jsem samice, nejmenuju se Gunja a nikdo se mnou nemá žádný problémy, čimž popírám tvou teoerii, že s každou samicí, která se nejmenuje Gunja jsou problémy.

 

O samicích

Když jsem tě kdysi potkala, už jsi byl dávno zběhlej v manželským nesoužití. Byls prázdnej, úplně totálně prázdnej, cokoliv jsem do tebe vložila, násobilo se echem, chvilkama jsi mi připomínal papiňák s rozbitým ventilem, neposykávals, jen jsi bouchal přetlakem. Tehdy jsem nemusela chodit ke kartářce, abych se zeptala nadpřirozenejch sil, jestli mě miluješ a od tý doby jsem se naučila vykládat karty. Řekly, že si na tebe mám dávat bacha, že seš muj ochránce, ale mohl bys mi taky pěkně zavařit. Tak si tě zařazuju do šuplíku „kamarádi“ a nechám tě tam. (Stejně bych teď chtěla bejt s tebou, jen tak ležet, mít tvou hlavu v klíně, hladit tě po vlasech, nemluvit, nekoukat na hodinky, ale do stromů a kouřit, třeba tu tvou jedinou samici, se kterou nejsou problémy, i když kouřit samice mi přijde hloupý, specializuju se na samce a řekla bych, že v tom dosahuju velmi dobrejch výkonů a nesmim o tom před tebou mluvit. Jenže je zima.)

Myslim na tebe a mám řasy jako z betonu. Padaj mi a ať koukám jak koukám, vidim furt jen ty betonový řasy. Chybíš mi, vážně, moc mi chybíš. Jenže si na tebe musim dát bacha. Protože jsem tě milovala a bylo to tak skvělý a snadný. Nikdy jsem nepotkala chlapa, kterej by měl takový charisma jako ty, seš fakt démon, jenže si budu muset zapamatovat, že to tvý charisma působí i na jiný ženský a že ty máš ženský kurva rád. A tak se budu snažit udržet tě v tom šuplíku s kámošema a nechám si toho chlapa, co nemá vůbec žádný charisma, nebo jo, ale hledala jsem ho asi tejden a pochybuju o tom, že některá jiná ženská by si dala tu práci, protože je chudej a má spoustu dětí, takže jsem celkem v klidu a docela mi to vyhovuje.

Takže já mám vcelku jasno a teď jsi na řadě ty a potom se můžeme i sejít.

Ale až se sejdeme, budeš hodnej a nebudeš zkoušet, jak kouřim samce, nebo ti garantuju, že tu tvou teorii potvrdim a problémy nastanou. Znáš mě. Nekouřim druhý housle, vždycky jen první, nebo nic.

Doslov

 

Je zajímavý, že když sedim u PC napadaj mě samý kíčovitý pýčoviny, ale jak vypadnu ven, mám dned spoustu avandgardních geniálních nápadů. Cestou od autobusu jsem včera přišla na to, že klitoris a poštěváček je proto TEN klitoris a TEN poštěváček, aby se na ně ani zastydlý puritánky nestyděly sahat. A taky jsem si hned vzpomněla, že se stejně styděj.

 


Marthin
06. 01. 2006
Dát tip
Dobrý..

asi jsi magor, devče,ale tohle mě fakt pobavilo.navíc používáš neotřelý a inteligentní prostředky,takže _________________________________________________*/

Mezon
03. 01. 2006
Dát tip
... mám rád takovýhle samice ... ***

Eidam
03. 01. 2006
Dát tip
** tak to jo!

bože, omlouvám se za úpravu, ale sjednotit tu nějakým způsobem velikost textu je nad moje síly!

a vůbec všecko, mezery tam žádný nejsou, ale nakonec jsou tam obrovský a tak

Zuzulinka
03. 01. 2006
Dát tip
když už sprostá slova, tak teda aspoň bez hrubek...ta mně téměř zvedla ze židle

to neva, přece, má to hlavu(v klíně:)) a patu a to to tu jde! navíc.... čekanka jedééé!:)*

zuzu: no, ono to je schválně, víš :-))))) poslednískleničko, ty máš nějaký jiný nicky? :-)))

T_O_M_
03. 01. 2006
Dát tip
ale jo! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru