Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rybáři

15. 02. 2001
0
0
1183
Autor
Henry_Cold

Jak se chytají ryby v rozbouřeném moři, když vichřice nad ním burácí rybáři? Je to hra živlů, tedy měj se na pozoru a buď rád, že stojíš pevně na svém molu. Avšak uteč dřív, než tě voda smete, zde nyní nemáš co dělat, vždyť podívej se na sebe, jak se celý třeseš... Přidám ještě blesky a k nim hromy, zachce-li se mi, tak bořím domy, kliď se mi z cesty Rybáři, právě se spolu voda a vítr páří, Rybáři. Patří ti celá pevnina a na moři musíš mít loď, taky klidný přístav a dobrý dok, ale i tak jsi velmi slabý sok. Přestaň si hrát na hrdiny, Rybáři, za bouře ti moře nepatří, Rybáři. Vodě a Větru netikají žádné hodiny, dva Andělé přistáli zde na zemi na chvíli, byl to pekelný žár a bolest k ránu co zrodili, vykřičí ji ze sebe a vše co cítili. Líbali se před zrcadlem svých duší, když se kdokoliv do něj podíval, nikoho v něm neviděl a ani netušil, oni tu pro nikoho v zrcadlech nejsou, ať se klidně všichni dívat zkusí...
rire
15. 02. 2001
Dát tip
Posledni dve sloky jsou silene~ silene'.... Kdyby byly samostatna basen, tak TIPuju... Ale ten zbytek mi moc nerika :( Skoda. Mozna min slov dokaze rict vic.

jester
15. 02. 2001
Dát tip
asi.. to nrepocitani.. prece jen neni ono..(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru