Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Návštěva ze sna

15. 02. 2001
0
0
1074
Autor
Henry_Cold

…dnes, o jednu noc dál, připadne mi, jako bych tu předchozí si jen zdál, z křižovatek spleti čar, stojíme před obrazem a pomaličku snášíme se z Nebe na Zem. Propůjčili jsme si těla z křišťálově čisté studánky - jsou chladná, ale hoří v nich kopce lávy, možná víc vystupuje na povrch s množstvím vypité kávy. Cítíš tu horkost uvnitř v jícnu? Ukrytá tam je, kde Andělské oči ve světle svícnu, hrají si na schovávanou se světlem, mosty a konvence se boří mezi Nebem a tímto Světem. Kde jsme my? Na půli cesty do Nebe… …ach uvědomuji si, že Ryba bez vody jsou slzy zmařené. Nemohu Tě unést napořád do Nebe, jsi dítě ve Vodě stvořené, tak Tě budu brát na výlety a exkurze do Nebe, abys věděla jak žijí Andělé a mohla o nich psát na papír tužkou z kamene. Ukáži Tobě, jak se dělá déšť, když mi svolíš vzít si na něj trošku vody, ukáži jak umím rozfoukat mraky, aby slunce mohlo žít na chvíli taky. Budu Tě foukat kolem Země tak, aby celý Den byla Noc, neustále budem utíkat před svítáním, přeci máme na to moc.
ady
17. 02. 2001
Dát tip
orbital - dwr budr, první část se mi líbí.

rire
15. 02. 2001
Dát tip
Achich :) Prvni tri a pul sloky jsou skvely a ten zbytek mi tam zase moc nesedne :) Mozna nechat neco nevyrceno... Skoncit uz jen .. na puli cesty do Nebe... bylo by lip.. i pro mou fantazii.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru