Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

za svůj obrys

30. 01. 2006
3
3
1212
Autor
Er

ano - er se potřebuje dostat mimo svůj rámec ... někam, kde ještě nikdy nebyl... tedy také tam, kde ho nikdo nezná a kde ani on nikoho nepoznává ... a dostane se tam... se sebou nebo bez sebe, s bolestí nebo nebo bez bolesti, smířený nebo nesmířený... vždycky to dokáže, každý to vždycky nakonec dokáže... a já mám pokušení... dříve než nakonec

 

říkám mu stále: Nemusíš dělat nic zvláštního, stačí jen překročit svůj obrys. Jen o maličký nepatrný krůček, a je to. Chce se od tebe jen jediné....  co nemůžeš. Musel bys svůj rámec docela rozbít a to ty sám nikdy nedokážeš. Byla by to docela tvoje smrt.

 

a také mu říkám: Nedoufej v možnost nějaké změny. V nějaké kroky, v nějakou přípravu, v odklad... nikdy nebudeš schopný ničeho jiného, než čeho jsi schopný teď... a kam přijdeš, vždycky to budeš ty se svými sny, obrazy, nadějemi... s celou armádou pomocníků, kteří tě budou odvádět, kteří ti budou pomáhat svou spoustou jemných žen a mužů - těch kteří ti nabídnou svoji oporu a ovíjení... ale až přijde zlom... zmizí.

 

proto si nemysli, že zlom přijde... že se budeš moci projevit, že ti ještě zbývá čas na přípravu... tak jak jsi teď, tak budeš vždycky, tak jak děláš teď, tak budeš dělat vždycky, všechno a všude... jediný zlom, který můžeš udělat, je vidět


3 názory

Er
20. 09. 2009
Dát tip
jo, je to tak, er, ale zní to příšerně, ale není to tak, ten ylom nemůžeš udělat

Fouckault
16. 08. 2009
Dát tip
*

Markéta
16. 08. 2009
Dát tip
avi (pro zajímavost a třeba i pro inspiraci :-)

Armand
31. 01. 2006
Dát tip
"a já mám pokušení... dříve než nakonec" já vím... a je to vzácný a dobrý typ pokušení ... :)

Markéta
30. 01. 2006
Dát tip
stačí se otočit o 180 ° :-)

jaza
30. 01. 2006
Dát tip
v tom případě...čééést volé

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru