Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Február 30

Výběr: Rivka, Print
28. 02. 2001
3
0
2040
Autor
Naso

kedy zverejniť túto báseň, ak nie práve dnes (posledného února)?

Neboj sa, ja sa vrátim sväto-sväte mi to sľúbil Môj zdravý rozum a potom sa stratil Nenašli ste ho? Čo ak už vyschol, čo keď sa vylial z brehov komu to vchádza do studní? Zabudni! Viem, že sa vráti až prehovorí horiaci krík a bude stúpať z fíg dym až nájdu Archu zmluvy na Svätého Nikdy keď sa krehká tuha zmení na oceľ na kresťanský ramadán na židovské Vianoce Ten, kto odišiel sa už nevracia k stolu tvrdia city, ktoré nado mnou brutálne prebrali kontrolu A kým sa spod ich jarma rozmrazím zakaždým so závanom jari rozum mi posiela tajné odkazy: Prečo ten smútok v tvári? Neboj sa, ja sa vrátim v jeden deň vo februári...
severanka
10. 03. 2004
Dát tip
poznám také sľuby :) *

Elyn
12. 11. 2003
Dát tip
..smutně hezký..

Akado
28. 02. 2001
Dát tip
to by ma nenapadlo písať o stratenom rozume. Čo svedčí, že ty si ho ešte celkom nepotratil a keďže 30. február nie je (to si vtipne vymyslel) musím ti zatipovať 28. februára. Kým sa tento kúsok nerozplynie "ako z fíg dym". Radšej dnes ako na Svätého Nikdy!

Kangi
28. 02. 2001
Dát tip
dívám se dívám že své básně máš přesně naplánovány

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru