Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CHatovanky

25. 02. 2001
7
0
2301
Autor
Stevenson

Vyjimecne dnes 2.. abych nezapomnel..))

Chatovánky. Zdravím tě, kvítku neznámý po skelných vláknech Inernetu, a díky siti, že zas je tu Ta, která, než jde do postýlky zradostní moje smutné chvilky. //I Tobě pozdrav pane z dálky, posílám šnůrku na korálky tvých slůvek by se neztratila a dnes mi znovu zpříjemnila ty chvilky vzácné s tebou tady.. Jenže si někdy nevím rady… a rdím se studem, který hřeje a sama nevím co se děje.. tak omluv moji naivitu.. však ráda jsem, že se mnou jsi tu..// Jak rád si čtu ted Tvoje řádky, a v mysli se zas vracim zpátky tam,když už se ti chtělo spát, jsem nedopsal.. ač byl bych rád.. se do náruče Tvoji schoval.. a v tom mém psani pokračoval.. //Dneska máš možnost milý snilku, nemyslím ještě na postýlku rozhodně ne tu v realitě.. Představ si, že jsem Tvoje ditě, které ted na pohádku čeká a možná, Tvoje náruč měká mně přinese tak sladké snění.. že vydržím do rozednění..// Píši ti lásko po Tvém těle, a nestydím se, píši směle o kráse jíž se zalykám, když se Tě něžně dotýkám.. Píši Ti křídou, piši tuší píši Ti všechno co se sluší píši Ti v esperantu něhy o lásce, která nezná břehy. Když vnímám Tvoje horké tělo, Tvou horkou duši, horký ret, chtěl bych být jenom trosečníkem, Ty lodí, co mě vezme zpět.. //Kam je to zpět, proč odplout z ráje, proč používat jinotaje, když chceš se dotknout ráje stropu a horkost Tvého citu z tropů i mně tedˇ právě omámila..// Momentik, počkej, moje milá… doufám že se Ti vrátím zpět.. Manželka se mi probudila… a snad než napočítáš pět budu tu zpátky, vydrž, ju ? OK.. nic neděje se, Není přec jen jeden strom v lese.. Někoho mám na ICQ..
Yeziiinka
03. 03. 2001
Dát tip
Skvělýýý!!! :))) (Tak trochu jsem čekala, že bude finále takhle šokující - třeba že se z víly vyklube chlap! :))))

Merle
27. 02. 2001
Dát tip
hň hň hň přesně moje KREV :-)))))))

Bodlak
26. 02. 2001
Dát tip
Tak tohle je kruté probuzení vždycky po chatu s tebou..)) Nepojedem radši na chatu? Tam psáti mi můžeš po mém těle a nestyď se, klidně i níž piš směle. TIP

Stevenson
26. 02. 2001
Dát tip
))))))))).. ale vezmes si ssebu vsechny klice..)

clovrdik
25. 02. 2001
Dát tip
Člověče, jako ze života :-))))) Kdysi jsem psal na podobný téma, i když úplně jinak Internetstory :-)))

tečna
25. 02. 2001
Dát tip
na tip, je to opravdu dílo básníka, ale ten konec, i když jsou to jenom 3 řádky, mi dojem trošku kazí

Correggio
25. 02. 2001
Dát tip
v esperanto něhę ? Ja !

Falka
25. 02. 2001
Dát tip
Jsi kouzelníček... :o))) *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru