Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fumar la suerte

04. 03. 2006
1
0
2237
Autor
Jules_Floyd

Próza na pokračováni, děti...Hotovy jsou tři kapitoly z plánovaných 159...(dělám si srandu)ještě nevím kolik celkem kapitol bude, ale myslím, že to bude to největší, co jsem zatím napsal...esli mě to ovšem nepřestane bavit :o) ;)

Myslím, že si zkouřený uvědomíš spoustu věcí, které jsou opravdu podstatné...Žádné zbytečné zvuky navíc, čistá esence pocitu.

     Zahmouřil oči.Pálily, jako když čtete pozdě do noci nějakou chytlavou knížku a jste pod vlivem kofeinu.Ke všemu se třásl zimou, někdo nezavřel okno po  tom, co se musel vyvětrat kouř z jointů a všechny té vykouřené trávy přes dýmku a hlaveň té staré pušky.Teď už vlastně ani nevím, kdo ji přinesl.

Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na léto před třemi lety.Tehdy jsem poprvé skusil obyčejnou cigaretu, možná tam to všechno začalo.Rozhodně je to jedno, teď už to zpátky vzít nejde, teď jsem jedním z těch, o kterých se povídá, že jsou blázni se třemi kopyty.

Tři dny jsem se nemyl a pořádně nejedl.Moje tričko bylo natržené.(Včera jsem se, tuším, pobil s Jerrym, nebo králíkem Bugsem.. Nebo kačerem Duffym?)Mé třídenní strniště asi působilo směšně, ale mě samotnému to dodalo sebedůvěry skoro dospělého muže.

Jedna holka, ležící u mých nohou, se náhle vzbudila a energicky se natáhla vedle mě.To mě překvapilo, matně si vspomínám, že jsem jí minulou noc nadal do děvek, ale už si nevspomínám proč..Objal sem ji a ona zase usnula.Já taky.

 

 

 


Natali_A
14. 03. 2006
Dát tip
když to čtu pořád dookola a dookola je to krásnější a silnější, -do oblíbených...

Jules_Floyd
07. 03. 2006
Dát tip
dík moc, princezno.

Natali_A
07. 03. 2006
Dát tip
Hrozně moc nádherné. pane.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru