Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Utorňajší oblak mlčania

05. 03. 2001
2
0
1865
Autor
Naso

z cyklu S Ú B A S N I E

- UTOROK - Asi v utorok Vôňu jari niekto varil známe to spomienky... Len rozprávkar starý slnko má v tvári žiari - OBLAK - Na nebi plával oblak vo tvare Chorvátska Ináč bolo jasno Len starý rozprávkar práve zapršal Novými nápadmi -MLČANIE- Slnko za horami odfajklo ďalší deň letokruh zaspal v novej hrči Mesiac by rozprával rozprávkar starý len kýva hlavou Záhadne mlčí
J
06. 03. 2001
Dát tip
Mě taky moc oslovila ta první :o) Proč když dostal nové nápady najednou mlčí?

Akado
05. 03. 2001
Dát tip
Vôňu jari niekto varil .... oblak ako mapa ... letokruh zaspal v novej hrči ... Tri separátne básne spojené titulkom (zaujímavý nápad) a spojené jedným zmyslom. Nakoniec, keď existuje súhvezdie, súostrovie,prečo by nie aj súbasnie?

Bix
05. 03. 2001
Dát tip
ten rozprávkar mi pripomenul postavičku deduška Večerníčka...ako pokyvkáva hlavou...ten postup v jeho výraze ma vlastne uchvátil, aj iné verše...variť vôňu jari - výborne !

Funda
05. 03. 2001
Dát tip
Připadám si tu jak vlezlý cizák, ale musím Ti zdělit, že ta první se mi fakt moc líbila.Tím samozřejmě nezatracuji ty ostatní.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru