Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

za katrem

09. 03. 2006
3
0
2400
Autor
houmles

kusy masa na ulici tiše volí politici

čas se zrychlil až na samou hranici dopadla čísi pěst na mojí sanici do toho kati už mi stavějí hranici a já se chechtám až mi cuká v bránici Někdo si řeší svý problémy násilím taky sem se těšil jak to tady vystřílím dneska už jasno mám se smíchem dávivým v místnosti mřížovaný prdel si teď políbím je to jasný von se zbláznil drogy bral a fetoval pak se jednou příliš zasnil ulicí pak vrávoral tenhle dopis píšu na smrtelný lavici ze samýho flákání už hučí mi tu v palici z okna mám príma rozhled po celý věznici a zítra ráno mastim na šibenici Moje alter ego já to pozoruje z dáli je mu jedno jak tady mý tělo lynčovali zachvíli se potkáme já se ho na to neptám a jenom jak idiot se lapiduchům chechtám není jasný kde jsem vlastně vězení či blázinec? na vězení je tu krásně na blázinec děsná klec slíbili mi že mě pustí když se trochu polepším pořád do mě prášky hustí já se těším na vesmír blá blá bů hů lá lá lá lá brekeké a tydlidý haťapaťa tjamtaradá halelůja elesdé!
sidonia
12. 04. 2006
Dát tip
dobryyyy:) takovy ruzny styly.. zezacatku viz norsko...druha cast je takovy to metalovy rvani a tak.. je prima si to rovnou pobrukovat v nakym rytmu... hehe ses blazen stejne*

Norsko
09. 03. 2006
Dát tip
na hiphop slušné...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru