Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mé nejdražší polomáčené

11. 03. 2006
4
0
3141
Autor
Nickyx
"Good evening!" "Good evening, sir! Can I help you?" "Not yet, now I´m just viewing your store." věděl jsem, že ze sebe vykoktám blbosti, ale zatím se to dalo. Koukal jsem vyjeveně na sušenky. Úlně dole v regálu za prodavačem jsem spatřil Zlaté polomáčené. Chvíli jsem nechápal, proč mají normální český obal. Mezitím do krámku vklouzl Marek, ani jsem si ho nevšim, jak jsem byl vyjevený. "Čest, vole, co tu robiš?" "Čus, ty kanče, tlem na to, Zlaté polomačene v puvodnim obalu i v Londyně, vole. To je hustý." "I would like to have these cookies. It´s from Czech Republic, so it´s in the best quality." "I know. Já jsem tež z Ček ripablik, vole. Ostrava, pi*o. No co tak tlemiš, Frede, tos eště neviděl čecha v zahraniči, či co?" Pomohl mi kámoš, co stál za mnou. "Ale jo, vole, jenže sme to nepoznali hned, ne. Jako rozumiš, brutus jak cyp, dyž metneš takeho vyhuleneho typka aji v Londyně. Snad ti nevadi, že ti tykam. Vim, že ty si asi zrovna poprve zvedal pařatu ve škole, dyž mě fotr prvykrat jebnul po řiti. Ale zas taky vjekovy rozdil to neni, ne?" "Ne. Hele, ja za chvilku zaviram, bo šef nechce ryskovat ty nočni najezdy rabujicich. Bo tady to je taka nebezpečna čtvrť. Už fakt budu muset, synci, dam vam čislo a třeba se jednou ozvěte, možna vam pomužu, jak mi sem pomoh jeden fajny typas. Zatim, čus bus!" Vtlačil Markovi do ruky vizitku a zavřel za nami. "Těpero!" stihl jsem lapnout své sušenky. "Čus!" jsme ještě za ním zařvali a šli se vrátit do hotelu. Teprve tam jsem si uvědomil, že jak jsme se tak zakecali, borec mi NEVYDAL z DVACETILIBROVKY!
Nickyx
10. 08. 2006
Dát tip
hehe...kuju s úsměvem

Kaczenka
03. 08. 2006
Dát tip
Frede...cyp...no pekny*

Nickyx
22. 03. 2006
Dát tip
:)

brutus jak cyp :)

Nickyx
14. 03. 2006
Dát tip
:)

Natali_A
14. 03. 2006
Dát tip
:D

Nickyx
12. 03. 2006
Dát tip
Martinka_M: ď za návštěvu

Martinka_M
12. 03. 2006
Dát tip
to je fakt mazec:o))

Nickyx
12. 03. 2006
Dát tip
máš pravdu, trošku jsem to přitnul, upravil, aby to vypadalo líp (potkali jsme se v Dublinu)...Chtěl jsem zkritizovat dnešní mluvu teenagenerace - asi by ses divil ale mluví se i hůř)...dík moc za názor, neberu ti ho, jen chci otevřít oči

Dík pointce na konci! Ta tomu přidala... ale jinak nevím... ten slang mi přišel až moc. Nevěřím, že takhle někdo mluví plynule a už vůbec ne, že by se potkali v Londýně :-)

Bossman
11. 03. 2006
Dát tip
heh, :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru