Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kupředu se dívej, anděli

01. 03. 2001
3
0
2632
Autor
suva

Neřekli jsme si nic, co bychom předem nevěděli. Jen jsme spolu, každý sám za sebe, ale vlastně i z pozice toho druhého, definovali naše vzájemné pozice. K sobě navzájem, k našim láskám i neláskám, sami k sobě. Zapíjeli jsme slanost opečených brambor a matesů, zprostředkovali jsme si přímý přenos našich zdánlivě vyšumělých, ve skutečnosti však čerstvě zjizvělých emocí. Neházeli jsem jeden druhému hrách pod nohy. Nevyčítali. Jen jsme si občas hlouběji povzdechli. Nad sebou. Nad tím odnaproti. I nad rozklepanými nejistými kroky odcházejícího notorika. Kdo ví, jaké budou naše kroky za pár let? Nelituji sama sebe. Svých pohnutých a zhrzených, vzájemně se prolínajících minulostí. Ani nadějných budoucností sevřených do sádrových krunýřů nesplnitelných očekávání. Možná jen trochu lituji, že moje cesta k nelitování byla tak dlouhá. Události přicházejí a odcházejí a vtiskují nám své nenápadné odkazy. A je jen na nás, kdy si najdeme čas na to, správně je přečíst.
Hackman
17. 03. 2001
Dát tip
Vis jaky je rozdil mezo 1.breznem a dneskem? Zacalo jaro a to chce nejen usmev na tvari ale i ....

Víla
06. 03. 2001
Dát tip
...

Merle
02. 03. 2001
Dát tip
víš mamko, občas lituju, že nejsem starší... vzal bych si tě i těma žábama dcerkama. Takhle mám aspoň tu nejlepší mamku (i se ségrama), co si můžu přát... ale to s tímhle dílkem asi nesouvisí... a dobře ti tak :-))

JiKo
01. 03. 2001
Dát tip
Cesta bývá dlouhá a trnitá...

Vio
01. 03. 2001
Dát tip
Neřekli jsme si nic, co bychom předem nevěděli. ... to znám. Taky se mi to stává. Ale i to je potřeba. Někdy to stačí jenom dostat ven, vypovídat se. Někdy to musí ven.

Stevenson
01. 03. 2001
Dát tip
Ktery asi od Anonyma neplati.. tak ted?)

racek
01. 03. 2001
Dát tip
Bud rada, ze nebyla delsi. Jak pravi Kazatel: Vsechno na Zemi ma svuj cas...

Silly
01. 03. 2001
Dát tip
nevím, jestli přesně rozumím prvnímu odstavečku, ale za to, co je ve druhém... ne, opravdu, nelituj :-) věřím, že všechno, co se stane, je krásné, a má nějaký smysl... snad proto ta krása Tip, ten závěr je opravdu... moc...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru