Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Modlidbička

17. 04. 2006
2
0
1722
Autor
wišně

a vy si všichni klidně vy.... pr...., páč když si myslíte, že někdo píše básničky jenom proto, aby se zviditelnil, tak ste na omylu. za celou dobu co píšu, nikdo nepochopil, že píšu, když mám deprese. dyť ,lidi, vy nikdy nemůžete být kritici, když se ani neumíte vcítit do toho druhýho člověka!!! tohle je moje poslední dílo co sem dávám, když o ostatní nestojíte... ale schválně mi zkuste napsat, jak jste to řádek po řádku pochopili.








Prosím, Bože,

vyslyš mojí modlidbičku ,

vrať čas aspoň na chviličku.

Já vím, já vim, já vím,

nebyla to jenom jeho chyba,

ale prosím vrať mi HO,

chtěla bych ho jenom líbat...


Kosatka
22. 05. 2006
Dát tip
Líbí se mi to:)

Anyz
01. 05. 2006
Dát tip
neni vzdycky lehke se vcitit do toho druheho, ja osobne si rozhodne nemyslim, ze lidi pisou proto aby se zviditelnili, ja osobne pisu zrovna jako ty kdyz mam deprese a mam potrebu to ze sebe nejak dostat to, ze to sem davam je az druhotne(nepisu tedy proto abych sem mela co davat), kdyz ale neco napisu dam to sem a sem rada za kazdy nazor, nektery potesi , jindy zamrzi, rozhodne ale proc se nechat zastrasovat jestli mas chut tak pis jestli ne tak ne jestli mas chut nam neco ukazovat ukazuj jestli ne tak ne ale nerid se podle slov nejakeho cloveka ktereho treba ani neznas, jsou to tvoje veci a muzes si s nima delat co chces k basnicce asi jen to je jednoducha caste tema to sice je ale pro kazdeho je pritomne v jinou chvili;jak to chapu?radek po radku asi nemusim jen prosim aspon nekoho, prosim tebe aspon ty kdyz nikdo jinej nedokaze pomoct, odesel ale to ja nechci, ted vim ze i ja sem delala chyby ale dej mi jeste chvilicku s nim na chvilku

wedle_vazy
18. 04. 2006
Dát tip
odešel

brasi
17. 04. 2006
Dát tip
taková věc je sama o sobě mementem nějakého citu,myslím,že jsi to napsala srozumitelně,důležité je ale,jestli ti taková forma vyjádření pomáhá..kritika zde "nic neřeší"

Hrdlička
17. 04. 2006
Dát tip
jenom líbat. to jenom je krásný, čistý. je v tom všechen stesk a litování.

a2a2a
17. 04. 2006
Dát tip
nemyslím, že je třeba říkat více, než jsi řekla, básnička je naprosto srozumitelná a odpovídá názvu. Je to ovšem téma, které je často zpracováváno a proto je obtížné vtisknout mu něco nového. To se ti moc nepovedlo, ale ten řádek - já vím, já vím, já vím - je hezký, autentický a působí svěže, opakem je poslední řádek - líbat ho. Ale jinak celkové vyznění této drobnosti není špatné, ještě bych se zamyslel nad kategorií, spíše smíšené verše, ale výklad toho, jaké jsou, je často diskutabilní a není nijak důležitý.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru