Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Trošku se tu lže

23. 04. 2006
0
2
3285
Autor
Repulsion

Vždycky, když sem nakouknu, vidím tu nepřiliš pravdivou informaci v novinkách. Zpočátku jsem se na to chtěl vykašlat, ale jak to tam pořád vidím, začíná mě to pomalu ale jistě srát.

Upřesňuji tedy informaci:

Redaktor Repulsion se představil a tento počin byl přijat jednoznačně kladně. Redaktor Repulsion se pak pokusil vyjádřit k práci adminů - nejprve slušně a neagresivně - čimž na svou hlavu přivolal hněv řečených adminů. Na závěr si Repulsion trochu zapičoval a z redakce odešel. Konec tiskové zprávy.


2 názory

Repulsion
03. 05. 2008
Dát tip
Teichman: Zajímavé (a převelice smutné) bylo vidět, jak někteří lidé, jinak docela fajn, tím že dostali určitou iluzorní funkci, tak trošku okamžitě zblbli a přestali vidět věci objektivně. V podstatě všichni se po čase s Wellou rozešli ve zlém, když viděli, že s ní se to prostě nedá...

pomíjivá
23. 04. 2006
Dát tip
Koukám, žes objevil novou kategorii a také nový směr své tvorby, co? :)) Tak jinak: kdybys býval (v souladu s návrhem) změnil kategorii na "diskuse", budeš pořád na hlavní straně a nikdo z adminů neřekne ani popel. Takže měním kategorii na "ostatní nezařaditelné". A přidávám varování: jestli budeš dále uveřejňovat diskuse jako události, začnu ti je přeřazovat bez výstrah, protože ve tvém případě zjevně postrádají smysl. A poslední douška: kdyby ti tak moc záleželo na tom, aby se z novinek odstranila ta hláška, napsal bys Velle, protože seš určitě chytrý kluk a víš, že pokud je tu dílo s názvem "Trošku se tu lže", nejspíš si ho ze zjevných důvodů ani neotevře. Howgh.

Delahaye
23. 04. 2006
Dát tip
:-)) no jasně, mimo misku, to já jsem pořád. Ale aspoň svoje bláboly pořád nežlutím jak jouda. Už se nudím, jdu dál a Ty se nenech rušit a dále tepej zdejší zlořády :-)) P.S. Jak , prosím Tě, souvisej Admini s Redakcí ?? Pojmy - dojmy ? Holinky - hodinky ? Jsi legrační :-)

Repulsion
23. 04. 2006
Dát tip
Tento příspěvek se pouze snaží opravit nepravdivou informaci v "novinkách". Tudíž má právo tu viset, dokud tu bude viset na nepravdivá informace. Ne, že by mi na tom kdovíjak záleželo, ale je to, jak jsem napsal výše - kdykoliv sem vlezu, vidím, a začíná mě to srát. Tak to smažte nebo ten text opravte třeba na: "Po neshodách s adminy odešel Repulsion dobrovolně z redakce." - to si myslím, že je verze oboustranně přijatelná. jinak Tvůj příspěvek je, Delahaye, totálně mimo mísu. O žádné perzekuci vůči sobě jsem nikde nepsal. Byly zde pouze hlasy "vrať se na Literru" apod. To jenom, aby se věci vyjasnily. Nemám zájem tady nějak exhibovat - kdybych chtěl, tak bych tak činil. Prostě mě sere ten zavádějící text v novinkách. Moje stanovisko k celé záležitosti je vyjádřeno v předchozím mém žlutém příspěvku zde. Myslím, že proti němu také může málokdo co namítnout.

Delahaye
23. 04. 2006
Dát tip
Igore, Tys prostě exhibouš a drobet schizofreník :-)) Vždyť Ty jsi byl každýmu buřt, včetně Adminů ... Nikdo Tě neperzekvuje, to je jen Tvé zbožné přání, aby Ti stouplo ... ego ? :-) Asi se vyjadřuju nediplomaticky, ale když to mi, když se popadám smíchy za břich, nikdy moc nešlo R.I.P. , master of self-promotion :-) (a do smrti dobrý, fakt proti Tobě vůbec nic nemám)

pozorovatel
23. 04. 2006
Dát tip
a mě to nebaví

Noe1
23. 04. 2006
Dát tip
Trošku se upravují fakta i v tomto příspěvku. To, co ti ti zlí admni vyčítali bylo to, že zneužíváš kategorii "událost" (jako je tomu ostatně i v tomto případě). Co se týče tvé představy o fungování adminů, byla vyslechnuta s rozpaky a nepřijata - ale rozhodně si za obsah nebyl nijak perzekuován. A teď si znovu zahrajeme tvoji oblíbenou hru: Rerulsione, mám ve vší slušnosti a úctě, prosbu. Přeřaď toto dílo do jiné - lépe odpovídající kategorie, třebas do diskuzí. Poukud tak neučiníš, přeřadím ho já, či některý jiný admin, do kategorie "ostatní nezařaditelné".

slovy hiphoperů... respect

Repulsion
23. 04. 2006
Dát tip
Mohu jen zopakovat, co jsem napsal Rendymu: Tenhle server někomu patří a majetelka má opravdu plné právo řešit si to tu tak, jak uzná sama za vhodné. Tudíž není jaksi na místě tady proti něčemu bojovat. Bylo zde několik okolností, za kterých jsem nebyl ochoten se na utváření tohoto prostoru podílet. Pro vedení serveru byl můj odchod z redakce přijatelnějším řešením než jakákoliv změna v zavedeném stereotypu. Případ je vyřešen, jak se zdá, k oboustranné spokojenosti. Jenom bych rád, aby se o událostech informovalo pravdivě - když už.

wedle_vazy
23. 04. 2006
Dát tip
prezentovat se jako "odvrženec" poddajnými představami, třebaže dbající přesvědčení, mi přijde slabé... myslel jsem, že budeš připraven, zatímco takhle bys nevydržel ani první kolo... čekal jsem revolution, nikoli reloaded... jestli bude admiralita cokčemu, vezme tě zpátky a porazí v rovném boji... nejúdernější autorita netkví v titulech a funkcích, ale v přirozenosti... z ilegality nevymýtíš prohnilost jádra, je-li vůbec nějaká, ale pouze vstoupíš do řad partyzánů... spěchám k babičce na jablečný koláč, tak jsem snad nenapsal nějakou hovadinu, a když ano, buřt čau

šeptala
23. 04. 2006
Dát tip
Věř mi, že je to to nejlepší, co´s mohl - kvůli sobě - udělat. :o) Mám pocit, že ses do té Redakce jaksi nehodil. Už proto, že je mi tvůj projev poměrně sympatický a působíš jako člověk s vlastním rozumem.

Repulsion
23. 04. 2006
Dát tip
Já vím. Vážím si toho. Ale víš, bylo by to v rozporu s čímsi - možná přesvědčením nebo něco na ten způsob. Mám takovou utkvělou představu, jak by se měly dělat věci. Není úplně rigidní a něco do ní prostě nezapadá.

wedle_vazy
23. 04. 2006
Dát tip
...a já ti napsal, aby sis z toho hovno dělal a zůstal!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru