Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pondělí - mým váženým redaktorům

24. 04. 2006
4
0
3329
Autor
REDH0T

bez ironie

Vážení redaktoři, administrátoři, korektoři a dozorotoři,

svou pílí, autoritou osobnosti, výsledky své literární činnosti nebo bůhvíčím jste se stali supervizory tohoto serveru. Od nynějška na Vás budu hledět úplně jinýma očima. Očekávám od Vás, že poté, co se představíte (potlesk provedenému) nám představíte i svoji mimopísmackou tvorbu a začnete vahou své literární autority, znalostmi a intelektem formovat toto prostředí. Formovat ve smyslu pomoci mladým, či beznadějně tápajícím a přinesete tak do diskuzí a kritik tolik potřebné literární a společenské  znalosti a nadhled.

Moc se na Vaši práci těším.

Přemýšlejte nad každou vlastní jednoslovnou a bezmyšlenkovitou kritikou než ji napíšete. Já Vás čtu...
Perchta
10. 06. 2006
Dát tip
Je to tak nějak divné, jaksi se tu již příliš neorientuji. Literaturní akademii jsi nijak nezohlednil Ona tu jaksi už není?

Noe1
27. 04. 2006
Dát tip
redhot: nápodobně :-)

REDH0T
27. 04. 2006
Dát tip
...tak Vám všem pěkně děkuji a přeji hodně štěstí a pokory... Většina z nás to bude potřebovat

sidonia
25. 04. 2006
Dát tip
vubec nevim, co jako po nich chces:)))

Zbora
24. 04. 2006
Dát tip
I jednoslovná kritika může být všeobjímající...jak tady kdysi názorně předváděla Sleeping se svou sračkou! ;o)

Noe1
24. 04. 2006
Dát tip
já získal ocásek bůhvíčím, či lépe řečeno čertvíčím

Fouckault
24. 04. 2006
Dát tip
co se týče formování "mladých" a "tápajících" byl bych opatrný :-).. protože "formování" amatéra amatérem by mohlo být docela kontraproduktivní.

Fouckault
24. 04. 2006
Dát tip
:) tož nás čti.. většinou jsme amatéři stejně jak ty a všichni zde..a trávíme tu zbůhzdarma :-) svůj osobní čas.. někdy i jednoslovně..:) každopádně uvítáme každou novou krev do redakce.. právě proto že jde o čirý entuziasmus tu styl práce vypadá tak trochu "každý chvilku tahá pilku" a kolik kdo má síly.. a kdo dřív se (ne)unaví a (ne)znechutí.. takže zase nic tak světaborného nečekej.. a co se týče čtení, doporučuji raději studovat a číst u ověřených knižních autorit..

StvN
24. 04. 2006
Dát tip
Bezva.

jaza
24. 04. 2006
Dát tip
Ponožka2

Smetiprach
24. 04. 2006
Dát tip
Každý si může najít osobní stránku kohokoliv, kdo utrpěl na tomhle serveru nějakou funkci, jakékoliv představování ve stylu Igora Indrucha (+ všechno ostatní co následovalo od téhož) považuji tudíž za bezpředmětné... Co se ostatního týká, jak by řekl Aššurbalit: úsmev...

papouch
24. 04. 2006
Dát tip
líbí!* .-))

fukolt
24. 04. 2006
Dát tip
inač ix tiez citam....obzvast ma bavia ... i ked niekedy treba hladat vyznam, ale o tom to ma asi byt xa xa xa .... napr. *; :-); dobre atd....no na druhej strane basni a vsakovakeho textu je tu vela a asi by uz nic nestihali...hold zivot je tazky 8-))))

pozorovatel
24. 04. 2006
Dát tip
na představení bude vyhrazený místo stejně jako tomu bylo na jedničce (proto igorovo představení beru spíš jen jako jeho osobní představení) já když slyšim slovo "práce", tak se hned ptám "a co za to?":)) mimopísmáckou tvorbu? chceš vidět mé obrázky?:) pomoc začínajícím autorům je jedna z priorit redakce

Norsko
24. 04. 2006
Dát tip
já taky...:-)...jsem zvědav, redhote, kdo se ještě přidá...:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru