Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A jak je to dál????

02. 05. 2006
1
0
2665
Autor
wawat

Podívej

Kvete jaro

Zvolala jsi

A já tě pohladil

 

Nedočkavě

Rozepínám

Na tvých zádech…

(pánové taky znáte tento problém?)

 

Dívám se

Na tvé nahé tělo

Říkám slova

Co se prý mají říkat

A přemýšlím

Proč noc končí ránem

 

A jak je to dál????


martinez
05. 11. 2006
Dát tip
můj milý deníčku... taky si ho veršuju... ten svůj :o)

wawat
24. 08. 2006
Dát tip
ČTU SI TY VAŠE PŘIPOMÍNKY A SNAŽÍM SE POROZUMĚT JIM...TOHLE DÍLKO BYLO,JE A DOUFÁM,ŽE BUDE JEN A JEN POKUS O ZAZNAMENÁNÍ JEDNÉ VZPOMÍNKY,JEDNOHO OKAMŽIKU KDY SE ČLOVĚK DOSTANE DO SITUACE KDE SE MU LÍBÍ, ALE NENI SI TAK UPLNĚ JISTÝ,ŽE TAM CHCE BÝT...MŮŽE SE VÁM TO LÍBIT, A NEMUSÍ, ALE TO JE VŠE...AŤ SE PODÍVÁTE TAM,NEBO ONAM NA MOJE DÍLKA,VŽDY TAM NAJDETE KUS MÉHO JÁ.NEBO SPÍŠ KOUSEK MÉHO JÁ...TU A TAM VÁM DOVOLÍM NAHLÉDNOUT...ALE JEN TAM KDE UŽ MÁM KLID V DUŠI ...NENI TO O TOM "HELE JAK JSEM DOBREJ" ALE JE TO O TOM: "PODÍVEJ TEN KAMÍNEK U CESTY,TO JE KOUSEK JÁ....."

šňupálek
24. 08. 2006
Dát tip
máš pravdu...tak je to...od srdce (to zní napsaný hrozně, co?)

větroplach
23. 08. 2006
Dát tip
...každý potřebuje něco jiného,...já mám prostě zkušenost, že kolikrát člověk slyší jen to co chce slyšet, vybírá si slova co se mu hodí, nechá se konejšit, kolíbat.... a po čase zjistí, že si vše jen nalhával. A tak se automatických slov bojím a jsem rád, že jsem došel od stavu, kdy jsem ta slova říkat nedokázal až po stav, že ze mně vypadnou...jen pokud to opravdu cítím. to wawat: 1. každá nemá zapínání 2. problém neznám, zatím jsem vždy přišel k hotovému. :-( ? :-)

šňupálek
29. 07. 2006
Dát tip
:-)

Štírka
29. 07. 2006
Dát tip
říkáme totéž... jen si nerozumíme... je to tak...

šňupálek
29. 07. 2006
Dát tip
dala sem to avi?!?

šňupálek
29. 07. 2006
Dát tip
jo, však já sem taky pro mlčení a proti automatismu...jenom si myslím, že ne vždy todle musí bejt takováta prachsprostá automatika a "peníze za které člověk dostane zboží".. ;-)

Štírka
29. 07. 2006
Dát tip
víš, s těmi slovy je to složité.... někdo je neumí říkat... a chtěl by... jenže to prostě nejde.... a jiný je říká asi tak automaticky, jako si vezme do ruky vidličku a nůž když jí řízek.... prostě to patří k "akci"... a to je škoda.... jinak nic proti slovům...

šňupálek
29. 07. 2006
Dát tip
juj, avi pardon

šňupálek
29. 07. 2006
Dát tip
větroplachu, štírko: myslim, že někdy lidi řikaj "co se má říkat" čistě proto, aby udělali druhému radost..protože třeba nevědí, jak jinak..chtěli by dát víc a neví jak, neví, jestli ten druhý nechce právě slyšet to "miluju tě"...i když o tyhle dvě slova přece vlastně jde "až v poslední řadě"... jak je to dál? (a zapnout na zádech umíš? trénink trénink ;-)

Štírka
03. 05. 2006
Dát tip
penízky, za které chceš něco získat....

Štírka
03. 05. 2006
Dát tip
...souhlasím s větroplachem.... a o slova jde přece až v poslední řadě... pokud to nejsou penízky...

větroplach
03. 05. 2006
Dát tip
dál už nic protože když říkáš slova "co se PRÝ mají říkat", je to jen jako. měl jsi tu lepší

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru