Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

B jako Báječné

13. 05. 2006
2
1
5628
Autor
exorcista

kdo jste si pročetli Dobré ráno, přidám později (až proběhne korektura od spolupachatelky) ještě Dobrou noc... ...pro teď tedy, B jako Báječné

        Bylo to na návštěvě u našich. Přijel i bráška s rodinou a plánovalo se grilování. Mamina připravila studené pečené maso, sýry a spoustu dalších dobrot na stolek hned vedle přístřešku s grilem. Maso se peklo, stolovníci si povídali, pak je rozdělili podle chutí a hladu a při jídle pokračovali v hovoru. Krásné odpoledne. Když už se setmělo, zůstali jsme pod pergolou jen naši, já a bráška, ještě dvě-tři hodiny jsme seděli, pili víno a vzpomínali. Bráška s rodinou spal ve starém dětském pokoji, mi jsme si ustlali v pokoji, co taťka předělal z kotelny. Potichu jsem sešel po schodech a co nejopatrněji za sebou zavřel šoupačky. Dvěma malými okny do místnosti zabloudilo jen trochu měsíčního světla. Na půl jsem tě viděl, na půl tušil, jak ležíš pod dekou na rozkládacím gauči. Svlékl jsem se, natáhl si kraťasy a zalezl k tobě do pelíšku. Možná jsi zamrkala, možná se změnil tvůj dech, poznal jsem, že nespíš. „ Vzbudil jsem tě?“ „ Stejně jsem spala jen tak na půl.“ Zavrtěl jsem se a přilezl k tobě. Polibek. „Není ti zima?“ Zakroutila jsi hlavou. Rukou jsem ti přejel po boku. Měla jsi na sobě noční košili. A já dostal chuť ti ji vyhrnout.

        Naslepo, ale ne bez cíle, jsem postupoval až ke spodnímu lemu. Až jsem ucítil pod bříšky prstů tvé tělo. Noční košile mě vždycky vzrušovaly...,tolik toho ukrývaly, a přitom bylo tak snadné pod ně vniknout. Moje zlobítko už bylo v pohotovosti. Jel jsem pomalu rukou po křivce tvého boku a vychutnával si jemnost a měkkost pokožky. Neprotestovala jsi. Ačkoli bych to pravděpodobně nikdy nepřiznal, měla jsi milování ráda ještě o trochu víc než já. Jen ses trochu nadzvedla, když část košile, na které jsi ležela, zabránila mému dalšímu postupu. Došel jsem až do poloviny vzdálenosti od boku k podpaží. Tam jsem se na chvilku zastavil. Zase jsem ruku vrátil a laskal s ní bok a zadeček. Až potom jsem pokračoval. Z podpaží nebylo vůbec těžké sklouznout níž, pohladit tě po prsu a pak se zaměřit na krásný růžový flíček, korunovaný tvrdou a rudou bradavkou. Něžně, jako by bojácně, jsem si s ní hrál, tlačil na ní a opatrně ji žmoulal mezi prsty. Pak jsem ji ukryl do dlaně a jako by to byl míček ji dráždil a při tom hladil celý prs. Ale nechtěl jsem druhý kopeček zanedbat. Přitlačil jsem na tebe a položil tě na záda. Teď už nebylo tak těžké zapojit i pusu a jazyk. Rty jsem bradavku obklíčil, trochu ji nasál a zuby po ní opatrně přejížděl. Sem tam jsem ji také olízl jazykem. Rukou jsem bloumal tvým klínem. Záměrně jsem se vyhýbal těm nejvzrušivějším místečkům a spokojil se s masírováním okrajů tvé prasklinky a těsně přiléhajícího podbřišku s jemnými chloupky. Nabažený laskání prsů jsem se přesunoval k pupíku. Zadržela jsi mě a začala mi stahovat kraťasy. „ Budeme si to dělat navzájem,“ navrhnul jsem.

         Měl jsem na to strašnou chuť. „ Jenom si se mnou hraj a udržuj mě v tom.“ Košili jsi měla staženou až ke krku, jak ses nad mým obličejem rozkročila a pustila se do mé chlouby, viděl jsem ti na prsa a cítil těžkou, vlhkou vůni klínu. Chvilku jsem se držel. Lehounce jsem si s tvými závojíčky pohrával jazykem a ruce nechával na bocích. Jenže pak už jsem se nemohl ovládnout. Brala´s mě do pusy, přetahovala mi předkožku přes žalud a mazlila ses se šourkem. Občas ke mě dolehlo tiché mlasknutí. Byl jsem v sedmém nebi. Vyplázl jsem jazyk a vsunul ho do tebe, jak hluboko jsem dokázal. Přitom jsem palcem rychle honil tvrdou kuličku klitorisu. Začala jsi rychleji dýchat. Dráždění v mém klíně postupně ustávalo, jak stoupala míra vzrušení tvé jeskyňky. Trochu ses natočila obličejem ke mě dozadu, hlavu opřenou o stehno:“ Tohle...je trochu...si hrát?“ „ Když já to nemohl vydržet.“ Slezla jsi ze mě a dál pokračovala bez mé asistence. „ Chtěl bych do tebe...“

        Ještě párkrát jsi mě olízla a pak sis na mě nasedla. Zatlačila sis tvrdý kolík hluboko do sebe a poživačně se protahovala v pase. Pak jsi pomaloučku rozhýbala pánev a houpala se tam a zpátky. Prohlížel jsem si tvé tělo. Prsy, jak se krásně pohupují v rytmu, smyslně přivřená očka a pootevřené rty, vlasy, co neposlušně poletovaly kolem obličeje a někdy ti zabloudily do čela. Odfoukla´s je. „ Můžu jít nahoru?“ Zeptal jsem se. Zakývala jsi hlavou a naposled sis mě nechala vklouznout do bříška. Položila ses na záda a lákala mě rozevřenými stehny. Nalehl jsem mezi ně a pokrčil ti nohy v kolenou. Sevřel jsem je v podpaží a znovu do tebe vniknul. Takhle se vždycky dostanu až na samé dno. Nadechla ses a polkla. Začal jsem přirážet. Unikal jsem z tebe jen na půl cesty a pak zase přitiskl klín ke tvému. Nádhera. Dorážel jsem na tebe a po chvilce ti pustil nohy, abys nedostala křeč. Teď jsem si tě mohl chytit za ramena, podtáhnout pod tebe paže a dráždit tě jazykem na krku. Už dlouho vím, co se ti líbí, takže nacházím opravdu silnou odezvu. Dýcháš jako po běhu do kopce a z úst se ti derou krátké, tlumené steny. Ale také vím, jakou polohu si užiješ nejvíc. Pomalu, abych tě nijak nevylekal, jsem se natáhl ke tvému uchu. „ Chceš do kolébky?“ Zakývala jsi hlavou a v očích se ti objevily dva plamínky.

         Dával jsem si záležet, abych z tebe vyklouzl a stále byl až do poslední chvilky pevně svírán. Posadil jsem se na zadek a nohy nechal natažené. Rychle sis na mě přisedla. Tvá ruka chňapla mou chloubu a nasměrovala ji. Vychutnával jsem si ten pocit postupného pohlcování heboučkým a teploučkým klínem. Byla jsi perfektně vlhká a připravená, uvolněná, do ruda rozpálená krví, co se hnala celým tělem. Ale hlavně...,hlavně tvou broskvičkou. Tepalo ti v ní. Sevřela jsi mě stehny kolem boků a za mými zády nohy zaklesla. Pokrčil jsem opatrně, abych z tebe nevyklouzl, nohy do tureckého sedu. Chytnul jsem si tě rukama za zadek a přitlačil k sobě. Tohle se ti líbilo ze všeho nejvíc. Začal jsi na mě pohopkávat, vlnit se v pase a  pažemi se mě přidržovala za ramena. Sténání nabíralo na síle. Rajtovala jsi na mně a já musel ze všech sil držet, abych do tebe nevyvrcholil moc brzy. Musel jsem na tebe počkat. Musel jsem. Chtěl jsem se udělat s tebou. Nemusel jsem čekat dlouho. Bylo na tobě znát, že se blížíš k té hranici, za kterou se dál už jen létá nebo padá. Narážela sis mě do sebe jako šílená a při tom kňourala rozkoší. Zatínala jsi mi prsty do ramen. A já věděl, co tě spolehlivě udělá.

         „ No tak poď! Udělej se! Uděláme se spolu, vystříkam se v tobě!“ Zachroptěl jsem. Tvé kňourání se zlomilo do naříkavého stenu. Ta představa, že vrcholím v tobě, tě dostala pokaždé. Lapala jsi po dechu a křivila obličej, doslova jsi mě stahy svalstva vagíny ždímala. A já se pustil ze řetězu. Tlumeně jsem vykřikl, sevřel ti zadek, přitiskl si tě na sebe a napnul se. Celým tělem jsem cítil, jak cákance rozrážejí tvé útroby a ty je za mě lačně vysáváš. V penisu mi cukalo a tepala krev. Byla jsi přisátá na mém klíně a tiskla mě v objetí. Stejně tak já tebe. Oddychovali jsme. Vychutnávali ty odeznívající pocity. Naše kůže byla v měsíčním světle stříbrně lesklá a bylo na ní vidět každý chloupek, vztyčený vzrušením a orgasmem. Hladil jsem tě po zádech a vlasech. Seděli jsme tak, než nám začala být zima. Položili jsme se vedle sebe a přetáhli přes sebe deku. Nabídl jsem ti, jestli si nechceš dát sprchu, ale odmítla jsi. Myslím, že ses bála, aby tě v koupelně nevyplašil někdo z rodiny, kdyby se právě probudil. Hrál jsem si s chloupky ve tvém klínu, miluji je probírat prsty, hladit je a mazlit se s nimi. Ty jsi zase sklouzla rukou k, teď už ochablému, zlobítku a hladila ho. Za chvilku jsme usnuli. Stuleni jeden u druhého. Unavení... a spokojení.


1 názor

těša
07. 09. 2007
Dát tip
ten obrázek se mi taky líbí, já si troufam jenom na baráky. text, nevim, jestli je to povídka, mi moc neříká, ale to je asi o vkusu.

obrázek je moc pěkný... jinak... "...mi jsme si ustlali v pokoji, co taťka předělal z kotelny." Chybička hned v prvním slově tohoto úryvku... "Začal jsi na mě pohopkávat, vlnit se v pase a pažemi se mě přidržovala za ramena." Najednou je z ní chlap a pak zase ženská :-D... chápu, jen Ti vypadlo písmenko, stane se :-)... Nic jiného jsem tam z chyb nenašla... Co se týče tématu, zrovna toto nevyhledávám, ani nečtu... Ono to stačí třeba prožít a pak to číst nemusíš ;-).... ale jinak, je to takové vzrušující a někomu se to může líbit... :o)

Čumák
03. 06. 2006
Dát tip
tak ten obrazek je krasnej. za ten tip- povidka nic pro mne.

exorcista
16. 05. 2006
Dát tip
to tedy musel být pohled...hmmmm... ;)

Nerez
16. 05. 2006
Dát tip
jsem se z toho začervenala :)

exorcista
14. 05. 2006
Dát tip
klidně šups s ním do er-klubu...budu jen a jen rád, Milli :)

Milly
14. 05. 2006
Dát tip
Jé, děkujuu.........!! :-)) Ty mi čteš myšlenky............. , prosím nějakej málo strašidelnej- nejlíp hlubokomyslenej nebo podobnej, jak je tady... :o)) tak, už můžu dát do er. klubu.....- můžu? A taky můžu konečně veřejně prohlásit, že se mi ta povídka líbí- jen párkrát jsem si nebyla jistá, jak to vypadalo...- třeba když měla vyhrnutou tu košili......, ale popisuješ dobře- já vim, že je to těžký, popsat polohy těla, aby si moh člověk, z popisu vybavi v paměti, jaká kdy byla- a když zaujímaj polohy lidi 2, musí to být ještě těžší....., Taky mám sice oblíbenější jiný druh popisu i stylu, ale jelikož ti při čtení stejně závidim a líbí se mi to, tak z toho usuzuju, že je to pro mě dobře napsaný.. :-) -t-

exorcista
14. 05. 2006
Dát tip
hlásím, opraveno. :) tímto děkuji Milli za její neutuchající oběť, jíž položila na oltář literatury, pustivše se do korentury mé povídky...omlouvám se za tu džungli, kterou jsi musela projít...za odměnu ti pošlu obrázek ;)

Milly
13. 05. 2006
Dát tip
nepřííšlo mi avi,..., jen koukám, jestli je to tu už opraveno... :-) kreslíš krásně, jen ty ostatní obrázky, co jsem viděla, jsou takový moc děsuplný pro mě.. koprovku já ráda......, ale nejen tu... :-))

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
já vařím rád všechno...mimo koprovky...tu fakt nerad vařím i baštím...obrázek souhlasím, sice je děvče trochu outlé a mladík bez zadku, lež i tak jsou příjemní a přitažliví mňo, do časáků nepíšu, tam je to jak porno v písmenkách...mě jde o příběh a vylíčení zážitků...tak. :)

krempi
13. 05. 2006
Dát tip
mi to pripomina tie poviedky v istom nemenovanom casaku, ktore som si pravidelne citavala, ked som este robila v novin. stanku ;-) paci sa mi to... mimochodom, aj ja kreslim podobne obrazky, resp. uz davno som nenakreslila, vtedy som ich darovavala...

Milly
13. 05. 2006
Dát tip
TÉÉÉÉDA!!! Musim říct, že ten obrázek je nádhernej...... (žena sice moc hubená na můj vkus a chlap skoro nemá zadek..), no, ale stejně zíram....., copak rád vaříš?? :-)

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
jo jo, já, když nepíšu, kreslím, když nekreslím, vařím, když nevařím, dělám jiné věci...jsem exorcista mnoha nadání ;)

Milly
13. 05. 2006
Dát tip
víš, já to čístještě nezačala- jen jsem přelítla očima ten jednolitej text a odložila to....- jao na pozdějc..... :-) teď mám práci, ale jistě přečtu...... A ten obrázek.....- jsi kreslil Ty?

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
konečná úprava...pokud do grafického zpracování zasáhnu ještě víc, bojím že pokazím ten nádech intimity.

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
mňo...zkusil jsem to, ale myslím, že tohle se musí číst jedním dechem, nelíbí se mi to... ...čekám na další názory...

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
tak jo, pokusím se to rozdělit, uvidím jak to klapne :)

Milly
13. 05. 2006
Dát tip
uf, šílený, bez odstavců- do to teď nemámodvahu..... prosím, čleň delší texty do odstavců... :-) jinak se neodstanu ani k chybám..... :-)

exorcista
13. 05. 2006
Dát tip
Pokud najdete pravopisné chyby, sem s nimi, opravím je ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru