Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

irsko

25. 05. 2006
4
1
2161
Autor
houmles

nebojte se zahraniční práce mimo agitace je to i fůůůůůra legrace jak pro koho.

jó, irsko vono se řekne pracovní pohovor toho se přeci jeden nezalekne jen kdyby aspoň guiness byl dýl než do jedný v noci jeden si koupí plechovky a v půli noci už končí všude je zeleno jen v mý tabatěrce ne holt jsem se bál něco propašovat že snad se něco namane a vono ne holt to tak občas dopadne tak nezbývá než probdít noc za chuti kafe bez kofeinu (možná se z čaje předávkovat theinu) a nebo číst si nebo hudbu pouštět hlavně neusnout a pokoj neopouštět prej skvělěj kraj, jó, dost možný kdybych si nepřipadal jak bágl bez úložny kdybych snad o pár hodin později měl letět a kdyby.. raději nechci vědět stejně mě tak jak přivítalo zas vyhodí (snad sežvejká jen málo) řek jsem těm hovnům že je to tu proti anglii zelenější a stejně nejsem o moc opilejší než za tehdy libry ale dneska ojra (holt i ten pohovor jeden zvorá) né že by na tom záleželo teď jen uhlídat si to svý fokin' tělo aby mi do pěti ráno neumřelo ... nemám na to, bo je po ránu a spíše nežli na rýmy mám chuť na nějakou prasárnu třeba na děvku - dá-li mi ... a nejhorší na tom všem je že tady žádná nežije

1 názor

Flavia
26. 05. 2006
Dát tip
Tenhle typ poezie fakt nemusím, ale pro tuhle báseň mám určitou slabost, protože mě už taky jednou Irsko pořádně přetáhlo přes hlavu.

Noe1
25. 05. 2006
Dát tip
:-)))))

sidonia
25. 05. 2006
Dát tip
jako pravej houmlesak, hehe*

houmles
25. 05. 2006
Dát tip
mno... a jsem z5 v cechach deticky... a cekam na vysledek.

Avaquétima
25. 05. 2006
Dát tip
Já asi jindy než v noci nepíšu :)

houmles
25. 05. 2006
Dát tip
a zbývají nám krásné 3 a půl hodiny do budíčku... cililililink...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru