Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Říkám ti: Lepší to bude na zadním sedadle mého auta

17. 03. 2001
1
0
773
Autor
manic

Záděrky ostříhat a natřít oční víčka dopisy odeslat jak zbytky od večeře telefon vyvěsit a ústa přetřít růží Čekat tvé návraty jak odbíjení hodin Možná, že nepřijdu nenajdu tvoje vrátka pak se ti omluvím ty se jen podíváš na skleničky cos myla a řekneš doprázdna To se tak někdy stává Najdu si jinou dnes a tebe nechám jiným ale jen odejdu jen na chviličku zmizím a už se s bolestí po tobě v městě sháním Chtěl bych tě opustit a dělám si to těžší vím sám, že nemůžu když v prstech svých mne svíráš a nehty rukou tvých teď cítím na svých zádech Takže až příště se budu jenom trápit a ústa tvá uvidím se sklánět nad mou tváří snad tehdy pochopím že k tobě vlastně patřím
inventor
17. 03. 2001
Dát tip
na to, že je to osobní je záležitost značně mnohomluvná a nejasná, v podstatě ani není poznat co se na tom zadním sedale stalo; příliš málo obrazů...

Mea
17. 03. 2001
Dát tip
inventor: mě přijde, že to má být o tom, že na zadnim sedadle toho auta je to jednodušší než pěkně láskyplně v životě. Ale líbí, líbí, líbí ... *!

Lampář
17. 03. 2001
Dát tip
Uf .... máš dobrý auto ... já nikdy nevim, jestli na prostřednim sedadle nebo na úplně zadnim sedadle nebo jestli v tom prostoru za zadnim sedadlem nad motorem, kterej je zdaleka nejpohodlnější a taky je tam teplo... ;o))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru