Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výsledky výzkumu

26. 06. 2006
5
0
3092

V tom kriminále byla bomba a nikoho to neiritovalo.

    Na patníku seděl ten s tim žlutým zobákem a zpíval. Kanabis jsme pohnojili tentokrát bezpečnějšíma koňskejma kobližkama, protože když nám na něj předloni nasraly krávy, spálilo nám to úrodu. Zustala jsem tam v tom lese celej tejden a ani jsem se nehla. Teda hla, musela jsem si občas odskočit. Vyrobila jsem si tureckej kadismrček. Dva klacky pod nohy, abych si nezmáčela boty. Měla jsem do lesa úplně nevhodný a trapný pantofle a všude bylo mokro. Někdy jsem tam šla i blinkat. To čekání bylo dlouhý a úmorný. Jako to vedro všude kolem, i v noci. Varan doma v teráriu zatim uhynul zimou. Zapomněla jsem nechat opravit termostat i těsnění v kuchyňský baterii.  Voda z kohoutku kapala a kapala a kapala a kapala a kapala a kapala... Tak možná že zašel vzteky. Milovala jsem ho ze všech svejch domácích mazlíčků nejvíc, ačkoliv nebyl chlupatý.
      V tramvaji s náma jel blázen. Vyprávěl nám:
     "Šel jsem do šuplete pro nějaký hulení a našel jsem tam asi čtyřicet lysek. Pak přišel ten mimozemšťan a tak jsem se vyděsil a utek do hospody. Tam jsem viděl dvě úplně stejný bloncky, tak jsem se vyděsil a utek jsem zase domu. Mimozemšťan tam furt hlídkoval, tak jsem mu přečet výsledky výzkumu o škodlivým působení marihuany a alkoholu na lidskej organismus a pak jsme zahulili. Protože podle toho výzkumu je teda daleko škodlivější alkohol. Průser je, že ten výzkum dělali pro kampaň proti drogám a tak nespatřil světlo světa."
     Pod velkým billboardem na chodníku ležel opilec, měl zimní bundu a vůbec se nepotil. Evidentně špatnej krevní oběh. Na tom billboardu bylo napsáno: "BUDUJ VLAST, POSÍLÍŠ MÍR!" a pod tim moje telefonní číslo. Pomsta je sladká jen když se nechá uležet.
     Ten s tim žlutým zobákem upad z patníku na zádíčka, vytrčil nožičky ve smrtelný křeči a krávy nám začaly poletovat kolem hlav a dělali MŮŮŮ, čimž nás zmátly, protože jsme původně mysleli, že krávy bučej a ony přitom mučej. A my nevíme, koho.

V tom kriminále byla bomba a iritovalo to mě.


Jo, tak, kamaráde, to ses teda docela sek :-))))) kdybys na mě zkusil ňákýho panáka, tak bych ti to MOŽNÁ sežrala, kdybys na mě zkusil víno, tak bych ti to už asi nesežrala, ale PIVO!!!!!!!!!!! To mě NIKDY NIKDO pít neviděl :-)))))

Zbora
29. 06. 2006
Dát tip
Mám takové matné tušení, že to mělo bílou čepičku...tak to limo bylo asi ve sklenici od Křemílka a Vochomůrky :o))

tak maximálně to teda byl džus, nebo limo :-))))) tys tam viděl něco jinýho? .-)))))

Zbora
29. 06. 2006
Dát tip
Počkej...to v tý sklenici v hospodě v Černošicích byla voda? Tyjo...tak to jsem taky nejspíš abstinent :o)))))))

já nevim, já piju jen vodu a to by chvilku trvalo, než bych vypila vodu za čtyři litry :-)))))

Zbora
29. 06. 2006
Dát tip
Pořád lepší, než je propít, žejo :o) ...i když to taky neni špatný :o)))

no, moc necpou :-))))) to bylo pod nátlakem :-))))) ale vlastně jsem dostala přes čtyři litry, to, že jsem ty prachy prošustrovala v knížkách je muj problém, takže to docela jde, to je na nájem :-)))))

Zbora
28. 06. 2006
Dát tip
Pořád lepší než drátem do oka :o) Náhodou to neni zas tak málo...když koupíš nějaký španělský čůčo tak bude celej písmák ještě tejden blinkat. Kdo může dneska říct, že mu otiskují nekonvenční texty a ještě mu za to cpou peníze do kapes? :o))

no, asi jo :-))) hele, dostala jsem 1600 .-))))) za to se ani neopijem :-))))) ale jo, dobrý, až budu mít ten milion, tak přestanu chodit na internet :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Zbora
28. 06. 2006
Dát tip
I Ty Wievegu! První milion na cestě! První fanoušci pod oknem! :o)) Bane...přeju Ti to...a líbí se mi, že pořád zůstáváš na internetu. Neolux je v pasáži Luxor?

no jo, ale s poštovným a balným :-))))) hele, má ji snad Neolux na Václaváku :-))))) dneska sjem si byla pro prachy a dostala jsem za ni první honorář :-))))) jupí, jsem profík :-)))))

Zbora
28. 06. 2006
Dát tip
Objednej si...přes internet...se slevou! :o))

TO JSEM TI JI MĚLA NA ČTENÍ PUČIT, ABY SIS JI OSAHAL .-))))) BYLA MOJE POSLEDNÍ, TEĎ UŽ JI NEMÁM TAKY :-)))))

Zbora
28. 06. 2006
Dát tip
Tak to bude poprvé, co si něco koupim přes internet :o) ...já si totiž vždycky musim před aktem (nákupním) všechno důkladně osahat.

jo avi :-)))))

http://www.kosmas.cz/knihy/128478/deti-zabijejte-rychle/ třebas tady :-)

Zbora
27. 06. 2006
Dát tip
Teď mě tak napadá, že ještě doma nemám Tvojí knihu. Kde se dá opatřit? (Penízky mám)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru