Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Monolog básníka obráceného tváří ke mně

14. 07. 2006
8
0
2047
Autor
JirkaS

jen tak

Onehdy povídal John Posseidon: – Hele, chlapče, s tím, co děláš, to máš těžký. Je to "bad business", nošení dříví do lesa, je to nic zabalený v alobalu, talent utopenej v čínskejch nudlích... – Četls Pisoára? samý chcanky to sou, samý chcanky. Ale čtivý... Tam se možná najdeš! To je tvá parketa! Ne, nechci tě urazit, ale vidíš věci v sakra divným úhlu. Ale mě nemusíš vůbec poslouchat, já jdu ke dnu, jen ty tu ještě chvíli pobudeš, nějakých pět deset let – jak se říká - "v produktivním věku", já už sem vodvařenej! Ale znám jak to chodí, pár jsem toho už vobhlíd a taky napsal. A taky znám pár chlápků, co vědí vo čem je řeč. Můžu tě s nima seznámit. Ale jedno ti povím: nejlepší je buď Pisoár nebo Kloset! Tihle dva toho vědí moc. Bejt tebou tak za nima zajedu. Domluvím ti schůzku, bereš? – .
Noe1
15. 07. 2006
Dát tip
:-))))))))))))))))))))))

Marcela.K.
14. 07. 2006
Dát tip
Brečiniho znám :-))) ještě Prdllini...ten je taky dobrej...Jirko, zeptej se mně, když nevíš...já ti to řeknu, ale nesmíš to fakt vědět a ne se jen tak dělat:-) ...tip*

dadíková
14. 07. 2006
Dát tip
..:)) t

fukolt
14. 07. 2006
Dát tip
beriem ... T

JirkaS
14. 07. 2006
Dát tip
Víš, nemám klasický vzdělání...:)

Norsko 1
14. 07. 2006
Dát tip
a taky Breccini je moc dobrej, znáš ho ? ... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru