Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

děkovačka

21. 03. 2001
3
0
3992
Autor
Sala

má něco do sebe...březňáčkovej měsíc :-))) minimálně ty zbouchlé -na talíři- králíky no, to je toho...soused nám je neuhlídal :-))) i tak malinko k sežrání...pouze oku, bacha..:)

Chudobky v trávě nemají trny až když je utrhneš po sesterství bratru pláčou ale Tobě, nade březen, děkuji Človíčkovi mně tuze milému a všemu jeho kumpánšoftu :-) bez oumyslných řečí kytiček – přiznej se:) mlsnému-masný ..čistě pro radost *
sidi
27. 03. 2002
Dát tip
Tady je to jak u Suchánků, a k snědku taky nic. :-)

Sala
27. 03. 2002
Dát tip
Srazil ses se svědomím? Pozdě! :))) Kdybys prve neslupl ten nadívaný dortík jako malinu, nedorazil se řízkatou králičinou a nepropil se na utrum non plus ultra do dna...... abyses z něho teďkononc podbízivě škrabkal bobek po boku srovnaně seníkem (kde?:) nahoru........ jó sidi, zkus zaklepat u Genzrů, tam maj pupíkem i láhvovím dycinky (co já ze zásob zamlada pamatuju) odpovědně nalito. ;-)

sidi
27. 03. 2002
Dát tip
Srazil se svědomím ? To bylo svědomí ? Dobrý bylo, na smetaně žejo? - Ale někdo by vážně mohl zaběhnout s tím žejdlíkem k těm ... Genzrům. - Já nemůžu, já už jsem zutej. :-)))

Sala
27. 03. 2002
Dát tip
:)))))))) Svědomí podáváme zásadně k brusinkám, tak nikoho neurazí.. ani žes tu déle zutej naboso.. se Genzrům nevykroutíš. Jenževá než se tě dočkat, máš pravdu, bylo by nám všem žadatelům-čekatelům jako u Suchánků, radši skočím pro příspěvek do žejdlíku sama.. jak z desátýho? Že ty už ses někde cestou po vytáčkách zhurta přihnul? blatem na patě špičce k palci zavrávoral.. labutím postojem mezi dveřmi nespravíš.. jak tě z Čajkovskýho vybaletit u jezera žízně napovídá. :)

Valéry
30. 03. 2001
Dát tip
Ech já nechci být rejpavý, ale Falko, co takhle čistit kotce a rovnat bobky na hnoji podle velikosti, uměla by jsi ?? :)) Nebo jsi jenom na to hlazení se a hraní si v pelíšku. ;)

Falka
30. 03. 2001
Dát tip
Valéry, a víš, že uměla...? :o) Mám to vyzkoušený (i když podle velikosti - s tím jsem měla trochu problémy, to přiznávám... ale... to se musííí?) :o)))

Valéry
30. 03. 2001
Dát tip
Nóóóó ..., já myšlím že kdo klálíštky miloučkuje jako Falčinka, muší jim ty bobíštky šrovňávat podle velikošti moč moč rád. :))) - A neptá še tak blbinkově :)) A teď hádej, jsem taky infantilní, nebo mi chybí žuby ?

Falka
30. 03. 2001
Dát tip
Chybí ti žuby :o) Chudinko mališkatá, snad ši nebyl u žubaže...? :o(

rire
28. 03. 2001
Dát tip
Valery, to je kouzelny :)))))

Valéry
27. 03. 2001
Dát tip
:o) Ahóóój všici  :-( Kde je tu ta flaška? 
:O) Mlask .. chrocht .. slup - Jaképak já su prase?:o) I Am ... I áá (o:  :OO) Glo glo ...
:o) Proše pana, dzieň dobry? (-: Bardzo dobrže. :R) Dejte mi prosím větší kousek toho králíka. Honem, dokud se Falka nedívá.   :-)) Chcem sa z ťeba napiť, šaty odhoď preč ... (o:  ;) Necháš ji ty zvíře! Vždyť je jí teprve 14! :)(: 

:(( :((( :((( Který darebák sežral celý dort ?!!! 

 

Tady byl dort !!!

  :-( Hopla, upadl mi chlebíček.   O))) Já to nebyl. Hami hami .. olízse ...   Jupí čertéé ...:o))) (to su já) 
:-) Básník, to zní hrdě.  ;-) Jé, ty jsi čímdál hezčí, jak to děláš? {}: 8  :o) Íď vártolog nem tu dom   :c) No nazdar že je konec.

Falka
27. 03. 2001
Dát tip
Kdo teda sněd ten dolt??? rire: Omáčka není bezva, má jednu vadu - toho klálíška, co si s ním už nemůžeš hlát... není lepší mít oboje? Zapatlat se bezmasovou omáškou nebo ladši čokoládou, protože je o moc dobžejší a zapatlat i toho ušáka a pak se společně zavlrtat do pelíšku...? Valéry: Infantifialkovější...? Takové nařčení by ti sestšička Šílka asi neodpustila... :o))

Sala
27. 03. 2001
Dát tip
Valéry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! šma ty kluku ušatej! Ty jsi mi tak bezva!!!!!!!!! :-)))))))) Větší radost kolem mě nikdá nešla a že už jsem se nějak natěšila! :-))) To je doživotně můj nejkrásnější dárek, okamžitě špuntuju všemu kolem a hlaholím po okolí roztroušenému sousedstvu :) všici séééém :-))))))) De se pařit!!! jupííííííííííí a ve čtrnácti - pod ochranou ze zákona!!! to nemá chybu! Dort čert vem, zbyly zauzený svíčky, sejra, a pár těch upadnutejch pod stůl chlebíčků :-))) ..ne, ten zašlápnutej, nechci :) fakticky nebudu :-))) ledažeby...ááále (Fali odpusť:) na králíka se to dycky vsákne :)) *! Bardzo mi milo z tego povodu...dzienkuje, za czas, gdy rozmawiamy ze soba i za czas, gdy rozumiemy sie bez slow, a nawet gestóv. Dzienkuje za nasz czas volnosci, za wymarzony brzeg - osiagnelam dziszaj :))) pomimo - kocham vas :))

Falka
26. 03. 2001
Dát tip
Miluju ty pomuchlací ušáky... přece byste jim neubližovali...? S omáčkou se nedá tak úžasně blbnout, honit se s ní, stříhat ušima, krčit čumáček... kotoulet se, čmuchat, hopkovat... jsou to přece dokonalý zvížátka... na baštění tu je čokoláda, je výživná, plná oříšků a dá se s ní báječně zamazat :o))))

rire
26. 03. 2001
Dát tip
Falciii, hele, s omackou se daji taky vyvadet patlaci, hazeci, mazaci a sminkovaci souteze >-))))))))))))))) omacka je BEZWA :) zvlast mrkvova se smetanou, mnam! [pak clovicek vypada jak indian] k te ani nemusim toho kralika :)))) a je bez bobku! :)))))))))))))

Valéry
26. 03. 2001
Dát tip
Falko jsi infantilní víc než Šílka. :)))

Sala
26. 03. 2001
Dát tip
Klobouk dolů děti :))) než si Vás s Bobkem čokoládě umeju a kerý je kdo z indiánů poznám :))) ááále jste se hezky u Bobíka zamazali..!! :)

Sala
23. 03. 2001
Dát tip
oka těšitelé :))) mám:) mám!:) mám!!:) odnepaměti z ní doluju ty mandličky a oříšky a zalejvané nesmysly a pak je mi líto, že sem se skorem nepodělila s veverkama, od jídla bývám na maličko sdílná ..:) ...klidně si přidej, Valíku :-) oni se zas čáskem vrhu zmnoží :) a těch jar eště k pohlazení bude :-)))

rire
22. 03. 2001
Dát tip
juuu... * tap :) moc moc moc hezounky... :)

Valéry
22. 03. 2001
Dát tip
Ehmm ano, březnoví králíci jsou skutečně čímsi zvláštní. Já bych si s dovolením přidal, … a té omáčky také. – Děkuji, dobrou chuť. :))))

kafka
22. 03. 2001
Dát tip
:-) *!

Jarodějka
22. 03. 2001
Dát tip
nevšimnout si za celý den takovou nakládačku, měla bych se vážně už nechat otestovat na vnímání krásy, tohle je na nejmíň tři čokoládové medaile ! tipy nedávám, ale kdo by neměl rád čokoládu :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru