Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výstižně

09. 08. 2006
4
0
1957

/Petrushe T./

Říkáš mi krátce: Meluzíno - že by ti víno pomútilo hlavu? Ta v komínech si sviští krby sháší ošlehá tváře teplo nepřináší - a to jsem já? Říkáš mi: Brzy bude lépe v tvém srdci tepe stejná tekutina vím - to ne z vína jsem nevědomá třetí oko slepé přechodně - doufám dost už bylo zmatků nahradit boha otce matku je nemožné pořád se tryskem ženu za vším co nemá valnou cenu JSEM meluzína - smetám na rovinu klaním se tvému srdci /a dobrému vínu/
jag: právě jsem se rozhodla, že už to neudělám :)))

ach, bože můj - kolik já toho ještě nevííííííííííííííííím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Petrusha
09. 08. 2006
Dát tip
to mám teda radosť :))))) **************************************** ale vážne moooooooooooooc jupíííí :))) * mimo iné meluzína nie je iba prísľub chladných dní a vetra šľahajúceho do tváre tam kdesi vonku ale i melódie hrajúcej sa s teplom vychádzajúcim zo srdca žhavého srdca miesta menom domov ... ruka obopínajúca zdanlivo opustené miesta na konároch stromov ktoré sa zase s jarným slnkom rozvinú do plnej krásy všetko je veľkou premennou len ona sa stále vracia aby opäť a znova nachádzala svet a jeho krásy a mimo iné - viva dobré víno síce trochu múti myseľ ale čistí to, čo na dne domáha sa svojej pozornosti :) a neboj ono vážne nejako bude :))))

alternic
09. 08. 2006
Dát tip
:-)

Sarrah
09. 08. 2006
Dát tip
Petrusha bude mít jistě radost.....hezká je*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru