Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cíl

17. 09. 2006
1
1
939

Myslím, že není až tak nutný.

           Cíl

Tvrdí se, že by ho měl mít každý…

Aby se snad nepotloukal od ničeho k ničemu a šel si jen za ním? A co ten, který jich má povíce? Jak    může vědět, na který z nich má vsadit.

Nabízí se další otázka. Kdo určuje, zda není přílišně vysoký?

Říkám si: „Všecko na světě se mi jeví jako relativní.“


1 názor

Řízek
12. 06. 2008
Dát tip
některý cíle skutečně nutný nejsou, člověk by se měl naučit mezi tim rozlišovat... na druhou stranu těžko poroučet, a to ani sobě...

Děkuji všem za jejich názory, vlastně tak trochu jednotný názor. Ale stejně děkuji...

Deni
18. 09. 2006
Dát tip
jj, jsi moudrý človíček ... ale souhlasím s malým bláznem

no...tak nic

Nicollette
17. 09. 2006
Dát tip
tolik moudra tu vidím

ch_34
17. 09. 2006
Dát tip
všechno souvisí se vším, a to ÚZCE, řekl ten nejvožralejší barman a spadl pod stůl a ráno, když se probudil... mluvis starým jazykem, aby si připadal jako bůh všechno souvisí se vším, a to Úzce.. pomyslel si.. a jsem degen světa, obdivujte mě

to je tak blby...ze ani nevim jak na to patricne reagovat....snad odkud pan autor/ka vyhrabal takovou moudrost...a zda-li mu vskutku trvalo dlouho nez ji zplodil...? autor stoji o hlubsi kritiku ale ja se ptam kde je neco hlubsiho co by na tom slo kritizovat.... cil ma kazdy - at uz vedomy ci nevedomy - nekdo permanentne pracuje na to dotahnout to daleko v praci vydelavat vic penez mit vice knih lepsi lednicku stale plnou lednicku vzdy zalatane ponozky nebo take o to mit se kde kazdy den opit kde si zasoulozit nebo se proste a jednoduse destuovat...takze i cil muze byt potloukani se od niceho k nicemu... kdo urcuje zda neni prilis vysoky....no jedine jedinec sam..... no a ze vsecko je na svete relativni...to je jiste moudro mouder...ale co s tim?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru