Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svatokrádež

02. 04. 2001
1
0
1988
Autor
farokh

Toto je minutová, necenzurovaná představa za zavřenýma očima

Posadil se na nábřeží a strčil si pistoli do úst. \ Tady ne\, uslyšel zprava. Vytáhl ji a podíval se tím směrem. Viděl špatně, do očí mu svítilo ostré slunce. Spatřil jen obrysy vysoké postavy zahalené v roušce.A v hlavě měl zkraty. \ Dej, odevzdej mi svoje myšlenky\ přikázala mu postava. V hlavě mu v té chvíli hrál jediný tón, jakýsi digitální zvuk o neměnné frekvenci. Už jí je chtěl odevzdat, když si vzpomněl na svoji skepsi. \ A proč bych ti je měl dávat? Protože sou správný, protože sou moje? A sou vůbec moje? A seš ty ten správnej (měl mnoho otázek, ale tyhle ho zrovna napadly)?\ \ Jak myslíš, ale bude to bolet\. To už stála nad ním. On klečel bezmocně na zemi a ve tváři měl výraz zamyšleného dítěte prožívajícího životní krizi. Pořád ten tón, události se sbíhají strašně rychle. Postava mu odklopila lebku jako dvoukřídlou skříň a něco z ní vyňala. Před očima se mu v té chvíli promítaly ty nejhrůznější obrazy co znal. Křičel, zatím co postava pracovala. A pak? Pak zůstal stát. Tón zmizel, vše zmizelo. Jeho oči byly jako dvě díry v obloze. Nic necítil. Stal se BEZCHARAKTERNÍM.
Anonym
06. 05. 2001
Dát tip
farokh-ty tomu nějak rozumíš..chacha...ty bezpáteřní egoisto.

farokh
16. 04. 2001
Dát tip
sorry, že tě obtěžuju po takový době,ale bezcharakterní člověk je ten, který nemá žádný vlastnosti, není dobrej ani špatnej, protože nemá charakter - rozumíš?

Aura
02. 04. 2001
Dát tip
:-) někoho bez myšlenek, bych nenazvala bezcharakterním, ale díky za zamyšlení, ta pistole byla z plastu nebo čokolády, viď že nebyla hnusná

farokh
02. 04. 2001
Dát tip
Ne......je nádherná, stříbrná, velká....a jistá

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru