Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

P i š t a v Národní knihovně

24. 10. 2006
1
32
5813
Autor
Garth

Literární zákal v sobotu! Tímto vyhlašuji na sobotu zákal! Kontaktní telefon na mandarinskou kancelář pro ty, kdo by chtěli dorazit : 724 371 184 (Garth, jednatel) PS: Pro lůzu je účast pochopitelně povinná.

Milé básnířky, milí básníci!
Všichni lidé dobré vůle!

Setkání básníků

28.10.2006


Oficiálně tímto na vědomí se dává, že ve dni zmíněném proběhne setkání básnířek - žen krásných, vzdělaných a chápajících a básníků - mužů moudrých, krásných a ušlechtilých.

Co je důležité probrat :
Nad českou republikou se opět shromažďují mozkomoři dementoři. Netuší Harry Potter, že Weasley smilnil s Hermionou a zasel tak sémě zkázy do hroudy jejich lásky.
Sirius Black čekal v povzdálí, zahalený v černý plášť a čekal, kdy to semínko vybují v květenu zkázy, aby poté mohl uchvátit tělo mladého Harryho pro svůj nezvladatelný chtíč, aby jej poté odhodil jako mršinu a nechal shnít na kompostu dekadence.

KDY : 28.10.2006 od 17:00
KDE : Praha, hospoda Ztracený Ráj - http://www.rajletna.cz
(další link http://www.houser.cz/www/sub_detail.php?sub_id=4064&sub_klasifikace=5)
PROČ : Mozkomoři dementoři! Myslela jsem, že je to jasné!
KDO :
zatím :
Lee Kuk na... Gartha?
Jjezibaba Kuk na Jjezibabu
Pomerančová Kuk na Pomerančovou (když nebude na jihu čech)
Hana kuk na Hanku (když se dovalí s Brna - pro děti, které mluví mondolským jazykem, poskytuje zdarma ubytování mandarinská advokátní kancelář. K dispozici byt ztraceného jednatele a věrné Jjezibaby, která pomáhá opuštěné Lee s vedením české pobočky)
LISKA - obrázek zatím nemá! diletantství!
HAJKA - taky bez obrázku no je to možné???
VÍCH - Snad!
STANISLAV - Snad!
FOUGERES - Snad!
SMETIPRACH - Snad!




Kdo další? Join us.
Pokud nás bude víc, musíme zamluvit vhodné prostory!

Program :
1. neutrino s protonem se skloubí
2. předčítání prózy moudrých autorů
3. zhodnocení uplynulé literární sezóny formou krátkých referátů
4. diskuze na téma koho napadlo v umění používat ty zpičené metafory
5. V případě salonku promítání obrazů z literárních akcí
6. navázání nových přátelství a sexuálních známostí
7. vyhodnocení nejprestižnějšího literárního serveru
8. tvorba pohlednice pro pohřešovaného jednatele společnosti garth&mandarin
9. Limetka, gin, tonic!
10. <open>

Prosíme, dejte vědět kdo přindete, ať případně zamluvíme prostory a necháme objednat dostatek nealkoholického piva! Venku už je zima! Problémy s dopravou, přespáním atp. možno řešit! Program možno změnit!



------------------------


Kluci jsou hezcí, tak je dám
i sem. Pro jistotu.

32 názorů

to musíš za devatero hory, osmero moři a sedmero krkavců do chaloupky na muří nožce a tam žije baba a ta prej všechno ví a všechno zná

Zbora
29. 10. 2010
Dát tip
Nemám, babička neupekla. Teď babo raď!

no vidíš... tak šup tam s ní:)

Zbora
26. 10. 2010
Dát tip
Vim. Nejradši bych tam dal pořádnou makovou buchtu od babičky.

Ty už nevíš, co bys do té pusy dal!

Zbora
24. 10. 2010
Dát tip
Já myslel, že vepřové ráda.

fuj, čuně

ale to je delikatesa.. tedy až na tu maltu!

Zbora
18. 10. 2010
Dát tip
Delikátní moc ne, jím většinou párek s hořčicí nebo nakládaný hermelín a přikusuju starý chleba, který si za účelem změkčení máčím v meltě.

jak delikátní! lednici Ti nikdo neukradne neboj sa!

Zbora
12. 10. 2010
Dát tip
Ložnici nemám. Spím na kuchyňské lince.

tak to zkus z ložnice a pro jistotu i ze střechy!

Zbora
10. 10. 2010
Dát tip
Stříkám ho už od pátku vodou, a ne a ne odejít z obýváku...

kdeee? jakej.. postříkat!

Zbora
08. 10. 2010
Dát tip
Božínku, nějak nám tu bují plevel!

zborník

kecy, kafe, vodu a strip

Zbora
04. 10. 2010
Dát tip
Nejdrív kafe a pak vodu?

postupně bych si prosila...

Zbora
30. 09. 2010
Dát tip
Kávu?

jo, tak to by Ti fakt šlo

Zbora
29. 09. 2010
Dát tip
Kecy.

hele, umíš i jiné věci?

Zbora
29. 09. 2010
Dát tip
Punťo!

ťuňto!

Zbora
27. 09. 2010
Dát tip
bvi


ale byli to časy, což?

Zbora
27. 09. 2010
Dát tip
ňuňu

ťuťu

Zbora
24. 09. 2010
Dát tip
ouvej

achich...

Není pravdou, že bych chodil do ordinace rovnou z hospody. Většinou se cestou stavím na jedno rychlý u stánku.

chodit po okolí? to jistěže ano :-))) jako o půl desáté ráno.-..? páni, to budu jak vejr :-)) ale budiž a žádné chichotání pod peřinou nebude, Ti zaručuju, budu jak mrtvola... :-))

Zbora
07. 11. 2006
Dát tip
To ale není vůbec zdravé!!! Odděláš si kinorytmus a budeš chodit oholí. Pokud chceš spát na mém rozkládacím gauči, počítej s večerkou v 10.00 ...v 9.35 vyčistit zuby slivovicí, vyčůrat a spát. A bude ticho, jasný? Žádné chichotání pod peřinou.

vobávám se, že před kuropěním vstávaj jenom slepice, čili toto neklapne.. a kdo říká, že bych šla spát brzo? co když až před kuropěním....ahááá

Zbora
06. 11. 2006
Dát tip
Pišta bude v hospodě až do rána a pak půjde jako vždy rovnou do ordinace. Pokud vstaneš ještě před kuropěním, nic se Ti nemůže stát.

beru jednoznačně osmáka, je malej, milej a přítulnej a navíc děsně chytrej... Pištův operační stůl bych uvítala až kdyby nevyšel ni ten lesík u hlavního nádraží.... :-)) páč Pišta jak vidí něco na stole, tak chce hned pitvat... a to nejni dobré...aspoň ne pro mě... :-))

Zbora
06. 11. 2006
Dát tip
Buďto Ti můžu zajistit prezidentské apartmá v Interconti (ale tam spí jenom nechutní snobi), nebo rozkládací gauč u mě v obýváku s rybičkama, želvou a osmákem, nebo u Pišty v ordinaci na operačním stole. Ale jestli chceš skutečně nevšední zážitek, můžeš naprosto zdarma přespat v lesíku u hlavního nádraží (Japonci za to platí v Yenech).

tak to netuším, jestli bude se zelím, záleží, jak se zelí dostaví ... tedy knedlíka, když veme s sebou... výborně, máme šecko domluveno, takže bych to viděla na pořádnou akci na celý víkend... jo a kdeže to budu spát?!

Zbora
02. 11. 2006
Dát tip
Na čemkoli...hlavně když bude se zelim. Lesem daleko nedojdeš...vždycky se za chvíli objevíš v satelitnim městečku. Z mostů opatrně...ano. Samozřejmě že zakoupim na uvítanou delegaci...ti zanedbaní pánové na hlaváku udělají za pár kaček všechno.

výborně...tak hlavně opatrně, by se z toho mostu něco neutrhlo a nespadlo dolů... nehodlám, le sem "nucena" jet "někam" mimo republiku :-)) zakup na uvítanou, bude i delegace? na provázku?

Zbora
01. 11. 2006
Dát tip
Až opadají listy stočím do demižónu rum a příjdu Tě vyhlížet z mostu. Ty hodláš emigrovat? Ani se Ti nedivim. Mi-chung mají v čínském bistru za rohem. Mám Ti ho na uvítanou zakoupit? Přivezeš husu?

to je, ale kvůli mi nemusíš nic shánět, já slivku nerada.... já rači rum :-))) a takový datum jako 7.15 neznám.... :-/ co to máš zase za mišung Zboroušku? A jestli nebudu mimo republiku, tak bych přijela koncem listopadu.. vyhovuje? :-))

Zbora
01. 11. 2006
Dát tip
Kytičko, to je ovšem velmi nemilé...tak já seženu nějakou meruňku. Beru to jako závaznou přihlášku. Vlaky Ti jedou v 06.45, 07.15, 10.25, 12.12, 24.24. Čekám na hlaváku.

Zboroušku, přijedu, ovšem slivovici vypili dělníci... i tak se mám hlásit? :-))

Zuzulinka
30. 10. 2006
Dát tip
sem to objevila pozdě, nicméně fajn počin..se bavím:-)

Zbora
30. 10. 2006
Dát tip
Kytka: snad stačí že jsem, né? Ještě něco zasluhovat. Tak kdy přijedeš?

Zbora: to víš že jo.... :-))) (dlouhej nos) čím by sis jako zasloužil?! Pišto, Ty si.....Pišta!

Garth
30. 10. 2006
Dát tip
http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=32451 Tady je fotoreportáž. Pišto... Víš co k Tobě cítím. Asi Tě budu muset pozvat na víno! Musím makat.

JiKo
29. 10. 2006
Dát tip
alespoň bude co dávat na svetry s norským vzorem :)

Prej bylo v Ráji plno. Ouplně jinejch lidí. To se určitě konala výprava Literátů deštěm za hospodou. Jinou. A Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem... Venkoncem, Garth je debil, žeano, tak co tu řeším... Nic. Jen tak pindám. Jsem taky debil. Jeden by řekl: Garth je debil, Pišta je debil - to by je mohlo sblížit, mají mnoho společného. Ale ne, přátelé. Ne ne. Garth je zatvrzelý. Garth hezky a něžně sahá jen na JiKa. Pišty se netkne. Garthovi je jedno, co tím způsobí. Že rozeštve dva celoživotní kamarády. Že svojí přízemní sexuální pudem zničí to nejkrásnější, co si mezi sebou mohou dva muži vybudovat. Garth na to nehledí. Ono by se pochopitelně prd stalo, ona by mu ruka neupadla, kdyby alespoň občas, alespoň "pro forma" pohladil i Pištu. Ovšem pro Gartha je to příliš. Garth si nalhává, že je upřímný, že nedává falešnou naději. Ale pravda je jiná. Garth je sobec. Nejsobečtější sobec ze všech sobeckých sobů na celém sobeckém světě. A, zeptejme se upřímně každý sebe sama svého, JE TO DOBRÁ ZPRÁVA PRO SVĚT???

JiKo
28. 10. 2006
Dát tip
avízo

Garth
27. 10. 2006
Dát tip
Zbora: Co se dá dělat! Bude nám bez vás smutno! Moc smutno! Kdyby něco jsem na telefonu. Garth je debil.

Zbora
27. 10. 2006
Dát tip
Pišta: já myslel, že jenom na krajíček. Kitká: tak jí příště přivez víc, nó. Garth: nepřijdem - snad (určitě, nejspíš) Posílám omluvenku.

Zboroušku, drahoušku.... to tenkrát nebylo vůbec tak, jak popisuješ, to bylo úplně jiné tenkrát a slivovici jste nenuceně konzumovali sami....a ničeho jsem se nedožadovala, naopak!

Garth
27. 10. 2006
Dát tip
Pišta v národní knihovně bez Pišty by nebyl Pišta v národní knihovně!

Zbora: Tak ale jenom na chviličku...

výborně! bude mít radost a konečně otěhotní!

Garth
26. 10. 2006
Dát tip
zákal podporuje i ženy, tak ji směle vezmi!

příjdu! mohu vzít i ženu?

JiKo
26. 10. 2006
Dát tip
já bych se tam asi učesal, účestal... kurwa... tak nějak asi

Zbora
26. 10. 2006
Dát tip
Kanče: tak si to vyměníme? Kytinka: myslíš to tenkrát tenkrát, nebo jiné tenkrát? Tenkrát tenkrát bylo tenkrát jak jsi pořád odcházela a zase se vracela a nutila nás v restauraci tajně konzumovat Tvojí slivovici a pak si se v jednom bytě na Žižkově dožadovala čtení citových egzémků? Pišta: tak si to ale včas rozmysli, závisí na tom i naše účest.

Zbora: Nechval dne před večerem, možná eště budu.

Zbora : právěže toto podle sebe neberu, beru to podle chování se tenkrát :-)))

K_Anče
26. 10. 2006
Dát tip
sákra, musim na ňákou chatu - a to sem mohla mít prdel v teple...

sidonia
26. 10. 2006
Dát tip
skvela upoutavka!:)))

Zbora
25. 10. 2006
Dát tip
Martinez: já jí nebudu rozlejvat po podlaze! Kytinka: za koho nás máš, hospodářská plodino??? Nesmíš všechno brát podle sebe! Pišta: no tys tam ještě scházel.

martinez
25. 10. 2006
Dát tip
ale tekilůůů jsem si objednala já!?! chjo... zas utřu... :o(

:-))) příjemnou zábavu....:-)) a neroztřískejte se moc :-))

A je to tady... :)

Garth
25. 10. 2006
Dát tip
na husinecký. až tam dojedeš tak cinkni. ale před pátou se musíme přesunout do ráje.

Zbora
25. 10. 2006
Dát tip
na tu tekůilú - snad Kde se nachází na Žižkově ono inkriminované překladiště pálenky?

Garthe, já to snesu. Nešetři mě!

martinez
25. 10. 2006
Dát tip
to je fakt... napřed by byla v přesila víska, pak zas bílý myšky... a co už dochtor s nima? dochtore, měl bys následovat dav...

Garth
25. 10. 2006
Dát tip
Pišto, jsi ušlechtilý, ale nesnesl bych, kdybychom se oddávali radovánkám ve ztraceném ráji a Ty bys musel hlídat doma byt, navíc se spoustou té dobré whisky! Jsi hodný, ale tohle já Ti prostě nemohu udělat...

Tak whisky, říkáš... Co kdybych ti pohlídal byt, zatímco budeš pařit ve ztraceném ráji? Aby tě jako třeba někdo nevykradl, nebo se nestala nějaká podobná nepříjemnost...

martinez
25. 10. 2006
Dát tip
tak Grafomann vísku a já tekilu... domluveno!

Garth
25. 10. 2006
Dát tip
Jo, mám v bytečku docela sbírečku. Je tam i další nákalní materiál, nějaká tekila, vodka... ale žádný rum! jinak www.ztracenyraj.cz

Garth
25. 10. 2006
Dát tip
Koukám že nefunguje. Nový link je tady http://www.houser.cz/www/sub_detail.php?sub_id=4064&sub_klasifikace=5 Jinak se můžeme časem přesunout jinam. Ale rozkal proběhne tam. Případní zájemci mohou dorazit již dříve ke mně na žižkov a předkalíme se z mých zásob whisky. Seniore, já jsem halt míň úspěšný muž, jak zpívají poutníci. Tak asi musím být i míň významný autor. A k tomu debil. Zboro, přiďte, přijďte, přijďte!!!:)

Ve ZR jsem byl nedávno se Standou a Lukem, a obsluha stála za jeden, možná i dva exkrementy. Ty větší. P.S. : http://www.mapy.cz/?query=id%3Apremise%20574889&mapType=base

Garth
25. 10. 2006
Dát tip
Ztracený Ráj, od 17:00 http://www.rajletna.cz

Já bych šel, ale nechce se mi...

martinez
25. 10. 2006
Dát tip
SENIORe - jako jeden ze zmíněných míň významných autorů ti za tvůj slib děkuju!!! kuk na mě! Jan/ku/ - já taky nic nevím... a jedu až z Brna, nehysterči, nech to babám ;o)

SENIOR
24. 10. 2006
Dát tip
Zmíněny autory neznám, takže jsou asi mín významní. Tkže se neobjevím.

Zbora
24. 10. 2006
Dát tip
Zbora - snad Zborová - snad

jde o chlastanici!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru