Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Absurdní obrázky

04. 04. 2001
2
0
2327
Autor
dablik008

psal jsem to ja...a rymuje se to :o))))

Obrázky z lásky, pouťové růže, úsměv na tváři staré cikánky, co klidně smát se může, na pískovišti hrávaly si děti, šťastně se smály, teď tam leží smetí, injekční stříkačky co do písku zahrabaly, děti už vyrostly, od domovů se odpoutaly, ale přijdou jiné, stejně rozesmáté a nevinné, hodný starý pán, hladí holčičky po hlavinkách, on už je sám, a nechce žít ve vzpomínkách, nikdo nechce žít ve vzpomínkách, máme přece svoji současnost, a mezi tím vším vysoký práh, co odděluje minulost, a když děvčátko zeptá se maminky, „co je to orgasmus?“ co asi mu odpoví? to už se nikdy nedovím, a ani nikdo jiný, ale to co vím, o to se s vámi podělím, tady je máte, sice ne z lásky, ale přesně takové jaké jsou, syrové, naivní, absurdní obrázky…
Gastarbajtr
17. 07. 2002
Dát tip
tak vida, přesně, jak jsi o těch svých starých dílkách mluvil v hospodě :-))) a ta malá holčička - to byla asi kalais, že měla takový otázky :-))

dablik008
17. 07. 2002
Dát tip
Gaste, asi :o)))))

Litochowitz
05. 04. 2002
Dát tip
absurdní? ovšem nakolik........je to zvláštní, ten svět.....

Astalavista
02. 02. 2002
Dát tip
viz.clovrda Lámu si hlavu, v čem tkví hlavní rozdíl mezi tvoji tvorbou "včera a dnes". Myslím, že jsem na to přišel. Svoje současný věci si povýšil na nadčasovou rovinu....

clovrdik
07. 06. 2001
Dát tip
:-))) protestsong :-)) ale něco na tom bude, jo jo

Print
10. 04. 2001
Dát tip
:-) *!

Mea
04. 04. 2001
Dát tip
hladí holčičky po hlavinkách - zbytečně zlehčuješ jinak dost vážnou báseň pátá sloka - dovolil bych si nesouhlasit (ale to s básní nemá co dělat) Máš to za čistokrevnýho TIPa.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru