Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NETYPICKY V LETADLE-3

22. 08. 2008
1
2
2015
Autor
fungus2

Část třetí závěrečná

Pasažérů v letadle se zmocnila velká naštvanost. Vyhlídkový let už vůbec nikoho nezajímal. A někteří se snažili vyrazit dveře, za nimiž se nacházela pilotní kabina.

„Vážení cestující, díky smogu není naše překrásné sídliště a jeho okolí vidět. Vletěl jsem do husté oblačnosti, a tak také nic nevidím. Snad do ničeho nenarazíme a s ničím se nesrazíme,“ ozval se z reproduktorů hlas pana Vrtulky.

Já jsem mezitím vrávoral v uličce mezi sedadly a neunikla mi ta skutečnost, že mám na sobě naraženou záchodovou mísu.

„Nám jde o život a vy tady takhle šaškujete!“ rozkřikl se na mne pan Bláha.

„Aspoň jsem odreagovaný od toho stresu. A vám bych doporučil, abyste se začal usmívat. Přeci s úsměvem jde vše lépe,“ sdělil jsem mu. Pana Bláhu to však rozčílilo a kopl do mne. Záchodová mísa zafungovala jako brnění a on vyjekl, načež počal skákat po jedné noze. Mezitím pan Vrtulka ohlásil, že letadlo vlétlo do turbulence. Všichni za jekotu popadali na podlahu a také na sedadla.

„Doporučuji vám se připoutat na sedadlech,“ ozval se jeho hlas z reproduktorů. Dost špatně se mi připoutávalo se záchodovou mísou na těle a nakonec jsem zůstal zaklíněn mezi sedačkami.

„Vážení cestující. Mám pro vás překvapení. Když nemůžete obdivovat krásy našeho sídliště, tak určitě budete obdivovat krásky našeho sídliště,“ sdělil do reproduktorů pan Vrtulka. Poté se otevřely dveře v přední části letadla a v nich se objevil zástup dívek v bikinách. V prvním okamžiku to vypadalo, že všem přítomným vypadnou oči z důlků a zároveň se jim jistá část těla postavila do pozoru. Naštvanost byla náhle ta tam, a tak z vyhlídkového letu byl sexy let. Orgie v oblacích začaly vzápětí, přičemž se vnitřek letadla proměnil v cosi, co připomínalo masový skupinový sex. Jemu neodolal ani pan Vrtulka, který létal od jedné dívky ke druhé. Ani nevím, jak se mi podařilo se zbavit záchodové mísy, ale ke svému překvapení jsem seděl v kabině letadla s

navlečeným kondomem na hlavě. Moje touha pilotovat opravdové letadlo se začala splňovat.

  Po vypnutí autopilota jsem se snažil zúročit své zkušenosti získané na počítačových simulátorech. Velmi rychle jsem zjistil, že opravdové létání je zcela o něčem jiném. Mé pilotování mělo za následek, že se sex pasažérů začal odehrávat i na stropě vnitřku letadla. Někteří už další let nehodlali snášet a vyzkoušeli padáky. A také na nich bylo vidět několik souložících postav. Já jsem se však zcela soustředil na přistání. Dálnice se mi k tomu zdála vhodná. A protože se jednalo ještě o neotevřený úsek, tak mi žádná auta nepřekážela v přistání. Podvozek se mi podařilo vysunout, ale moje snaha o zastavení letadla byla marná.

„Prosím zbývající cestující, aby si vychutnali jízdu po dálnici. V letadle jste určitě ještě po žádné nejeli,“ řekl jsem do mikrofonu. Pak se mi naskytl pohled na tunel. Mé tušení, že letadlo bude o velkou část křídel kratší, se vyplnilo. Po vyjetí s tunelu jsem spatřil velké množství lidí na dálnici. Všichni se okamžitě rozutekli a slavnostní přestřihnutí pásky se nekonalo. To už jsem se opravdu snažil letadlo zastavit a k mému překvapení se mi to podařilo uprostřed fotbalového stadionu, na němž zavládl naprostý chaos. Ani jsem se nestačil zeptat, jaký je stav utkání a už mne začal honit dav naštvaných lidí. A já jsem záhy prchal ze stadionu s kniplem v rukách.

 KONEC  

 


2 názory

fungus2
22. 08. 2008
Dát tip
Děkuji.

Alojs
22. 08. 2008
Dát tip
místy slabší, místy vtipné (zejména úvod s panem vrtulkou, s mísou...). Celkově vzato - slušná absurditka. u tebe mírně překvapující, protože tě znám jako decentně vtipného, občas groteskního... tady jsi mě MILE překvapil. pro povzbuzení do další (doufám, že ještě vypilovanější) tvorby - tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru