Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se budí princezny

19. 11. 2006
8
6
2418
Ještě ten ohýnek nezhasnul docela vidím ho ve tvářích v tvých drobcích nebe jak bych též v drobcích svých plamínky viděla když svoji šťastnou tvář odčítám z tebe ještě mě kůže tvá zahřívá přes džíny když se tvé koleno dotkne mých šatů proč jsem si myslela dlouhý rok bez tebe jedno že znamená: bolest a ztrátu?

6 názorů

Nikdy nikomu neříkej sbohem, můžeš ho potkat za prvním rohem. Potkat se s ním je nevyhnutelné, na život s ním nezapomenutelné. Člověka za život pomalu zraje jako sníh na jaře dost rychle taje. Mění svůj svět svoje priority, jako plášť mění i svoje hity. To byl pouze jenom jeden úhel pohledu. Jakmile se s někým rozejdu, snažím se ho už nepotkat, zapomenout... Stejně, na světě je lidí jako sraček.

Jen se "vtírej" - je to nádherné! :)))

guy
25. 11. 2006
Dát tip
možná ti bude už připadat, že se vtírám, ale nedá mi to sem něco zkopírovat, co mi to evoklo .. nějak asi nejvíc tím ještě, ale taky trochu i dalším, i když každý je o něčem jiným .. přeju hezký den, a omlouvám se, že otravuju :-) Ještě mi na cestu bludičky svítí, vedou mě do těch míst, kde bývá cíl. I když čas zamotal klubíčky nití, někdy, co doutná, se pod víčky vznítí. Jen projít labyrint trvá teď dýl. Ještě dost obrázků kryje zdí bílo, stále si schovávám několik knih, z kterých pár začátků nebylo - bylo hluboko doprostřed někam se vrylo a to, co zůstat má, zůstalo v nich. Ještě se každý den dotýkám země, vnímám tmu, světlo, zvuk, vůni a chuť. I proto neprodám nikomu levně, za třicet stříbrných, co tepe ve mně a každou vteřinu šeptá mi: buď!

Petrusha
20. 11. 2006
Dát tip
oheň je tichý súd hrajúc sa na osud však nikdy nevyhasne my zhasneme skôr

stenos
19. 11. 2006
Dát tip
Juj, to je fajnový.

Nickyx
19. 11. 2006
Dát tip
ach.../tiše/ *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru