Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohled do nebe

07. 12. 2006
4
19
2560
Autor
orbital

Než-li držet hlavu vzpříma

nebo

hledět do nebe,

mnohem snáz, se klopí oči k zemi.


19 názorů

orbital
10. 01. 2008
Dát tip
velares: hehe :) to je dobré. i tak se dá, záleží co hledáš ;)

velares
29. 12. 2007
Dát tip
trefné, asi jako ten vtip :"Sousede,co vy chodíte pořád s tou hlavou skloněnou?Jen hledíte do země...pozvedněte pohled výše,do nebes,rozhlédněte se po naší krásné...." "Hele stovečka,dnes už třetí..." :)

orbital
06. 11. 2007
Dát tip
akaša: děkuji za návštěvu a tip

akaša
31. 10. 2007
Dát tip
*

orbital
22. 02. 2007
Dát tip
Usmáty_autor: to je chyba slov :) o tom mluvil i Platón, proto nadával na psaný text. taky mi udělá radost, když si z dílka člověk něco odnese. jen snažím se čtenáře usměrnit ;)

nie, že dá sa to pochopiť...slová sa dajú vždy prekrútiť a každý chápe aj moje básne (Miniatúrky) inak...to vidím...najmä keď mi niekto napíše kritiku, že hento a hento bolo úplne super, lebo to bolo ako hento a hento:DDD A ja som to nemusela tak myslieť...ale keď niekto pochopí tú báseň tak, že mu to niečo dá, to je pre mňa najväčšie zadosťučinenie:D

orbital
18. 02. 2007
Dát tip
Usmáty_autor: je to tak. když nejsme upřímní, tak obelháváme jen sami sebe. snažím se dívat do očí, ale někdy je to těžké :) barvu si taky nikdy nepamatuju =D pozoruju hlavně myšlenky, když s někým mluvím. asi to vyznělo jinak :) šlo mi spíš o to říct, že se málo snažíme a brzy se vzdáváme... dá se to pochopit různě

hm, neviem...keďže som si už čím tým prešla (akože niektorí môžu protestovať, veď ešte nemám ani 19, nech si myslia, čo chcú...), viem, že úprimnosť je najlepšia...lebo inak utekáme sami pred sebou (preto klub;) )...a pri rozhovore vždy pozerám do očí...i keď je sranda, že málokedy vnímam farbu...proste sa nepamätám, na farbe nezáleží..ale cez oči človek vidí hlbšie;)

orbital
19. 01. 2007
Dát tip
Rabb: bylo to jen zamyšlení nebo narážka. může působit jak říkáš... díky

Rabb
19. 01. 2007
Dát tip
čekal jsem nějaký pořádný vyvorcholení díla.. ..ale tohle jen tak doznělo.. zdá se mi.. čímž mi to nic nedalo.

orbital
10. 12. 2006
Dát tip
romále: to by muselo být něco trdšího :D to určitě má. zvyřádko: jj, a někdy se vzdáváme moc lehce... oční kontakt je důležitý :)

orbital
10. 12. 2006
Dát tip
romále: mít nebe pod nohama, to bych chtěl někdy zažít :) tak se doopravdy zadívej do nebe a ne do země. někdy tak ztratím pojem čase a všem okolo... takový útěk :)

orbital
10. 12. 2006
Dát tip
romále: ty máš pod nohama nebe??? díky za tip.

orbital
09. 12. 2006
Dát tip
pop-el-ová: hehe, a půlitry klopíme do krku :D děkuju za komentář a tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru