Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Imprese

01. 01. 2007
15
15
2127
Červené polštáře a černé slzy všechno už skončilo tak trochu brzy bez jisker co rády zažehnou plamen s jiskrami jež srší ze řvoucích kamen mizerná nálada na kraji zvratky to byly zas jednou zasraný svátky bez špetky naděje zas krok v rok nový sotva tě zahřeje chladnými slovy kde pýcha do ticha zlá slova trousí kde touha utichá kde lidi lžou si kde není bezpečno stát v osamění jistotu v konečno strach v prach - ach - mění co bylo nebylo hlavně už není červené polštáře a černé slzy na startu - na čáře když neomrzí vyhlížet nový cíl je bezútěšně sejde sníh ojaří rozkvetou třešně a s novou mízou zas rozpučí rty mé nikdo je nezlíbá už ani ty ne

15 názorů

guy
02. 01. 2007
Dát tip
jo, říkal jeden chytrej, že optimismum je opiem lidstva .. dalo by se říct, že potvrzuješ jeho slova :-)

Jezuita
01. 01. 2007
Dát tip
:-)

malykuba01
01. 01. 2007
Dát tip
**

stenos
01. 01. 2007
Dát tip
Pane jo!

Vrostlí do stěn do úsměvů do oblaků do všeho) nepamatujeme si co tu vlastně pohledáváme Ale přesto víme že jsme tu správně Až příště řekneš, že jsi na mě zapomněla už budu vědět že to neznamená nic víc či míň než že pořád žijeme a nestali jsme se zatím anděly - TO VÍŠ, ŽE JSI - A JAKÝ! :))))

alternic
01. 01. 2007
Dát tip
Tož neblbni - já nejsu básník :-)

To je dobře, že ses zasmál - člověk, kterého se to týká, mi takový výraz neodpustí, takže je tam úmyslně ... hodí nehodí - tak život plyne ... ani mně se to nehodí :))) Já jsem se také musela zasmát: Ty zanecháváš u mě v komentářích jenom smajlíky a hvězdičky, už jsem to v duchu viděla, dokonce jsem si to tentokrát i polohlasně zabrumlala, no a rozkliknu a táááákový dlouhý dopis od Tebe! :))) Velké díky za přízeň, pane básníku!

alternic
01. 01. 2007
Dát tip
U posledního řádku prvního odstatečku jsem se musel (v dobrém) zasmát (snad, že mě u vás, paní básnířko, takový vulgarismus překvapil). Jinak je to ale přenádherná, přesmutná věc - snad se pro dnešná den ani nehodí - nebo hodí ? * *

Norsko
01. 01. 2007
Dát tip
*

Ó
01. 01. 2007
Dát tip
...je to pěkně napsané...já ovíněn...dal bych více naděje...napsal bych asi...když ani Ty ne...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru