Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prosinec v hotelu S.

07. 01. 2007
3
9
1723
Autor
sue

z knihy recepce onoho... při příležitosti mého nashledanou na naši počest !

  • Odchyceny 2 nezletilé prostitutky směr pokoj 711. Měly smůlu.

 

  • Byla tu blázen baba, společně ubytovaná s chlapem na 605. V noci jezdila do pater, nechala mi před recepcí smradlavé ponožky a trávila čas na wc. Pak jsem se s ní pohádala, kvůli tomu že vzala ubrousky z wc a dala je za výlohu v rest. Málem jsme měly i fyz. konflikt.

 

  • vzkaz šéfky pro všechny: (viz stížnost hosta...) i když je homosexuál a s cigánama, když nic neudělal, tak ho nemůžeme urážet, chovat se slušně! Dnes/kdykoliv, kdyby chtěl ještě ubytování, máme volné pouze drahé pokoje.

 

  • Na náš záchod se nemůžu dostat. Něco je v zámku - v dírce na klíč. Ale je to zevnitř! Takže chodím do restaur. ..Záchod se nakonec podařil otevřít. A úplná pohroma. Někdo to tam rozmlátil. Prostě marast....Holky, já jsem tam dnes na noční strachy nemohla vlézt. Že odemču a bude tam feťák!

 

  • Prosím paní N., zda je možné domluvit s paní K. 1 WC pro nás. Do doby než se opraví náš. Není možný chodit do rest. nebo podělaný záchody. A zadržovat se to taky nedá. Děkuji.

 

  • Houba na nádobí špinavá! V pondělí byla fasovaná! Nevím kdo používá houbu na nádobí i na umývání něčeho jinýho?

 

  • V noci třikrát vyletěly pojistky: PC, televize, tiskárna, terminál, telefon, rádio. Když jsem nahaźovala, pokaždé zajiskřilo.

 

  • Opět neodpovídá plánek školení - ptají se:"krajský úřad, počet osob, od kdy" Nelze jim říct nic než "čaps". Takže zase nic nevím. Bohužel. Můžu tady rovnou napsat, že o školeních nikdy nic nevím. Moje snažení o zlepšení informovanosti recepce pro lidi bylo marné.

 

  • Jani, ten chlap co tu měl v úschově ty eura prý: "co to se mnou bylo na tom pokoji, to byl chlap, nebo ženská? To bylo hrozný. Fuj! ", za chvilku "Nevíte, kde mám telefon?" a "Včera jsem přišel o patnáct tisíc.Doufám, že jste mi v noci nedávali ty prachy." odmlka  "Jdu si dát panáka."   ....hahaha chudák

 

  • Opět bomba noční. Ožralá baba která přišla z venku, tady po mě ječela jak siréna, že chce taxi. Na 2x jsem volala taxika, a že jsem kráva že volám Atlant taxi, a postará se prý o to, že tady nebudu. Pak byla v prostoru jak je budka a zase cosi ječela, že prý dostanu pokutu. Pak spadla a ležela tam, byla jsem za ní, že tam ležet nemůže a že to není čekárna. Zase ječí ty krávo, pičo apod. Zavolána policie, mezitím odešla. Fakt by se tady hodila už ta ochranka. Baba otravovala i v baru.

 

  • Souhlasím s ochrankou. A nebo alespoň kameru. Kdyby byl nějaký problém aspoň se to dá dokázat. Až nás tady někdo zapíchne nožem, pak bude pozdě. Policajti říkají že by se už zde mělo něco dít. Že ve statistice mají nejvíc výjezdů k nám. A to pak bude super až se ukážem na jejich webstránkách nebo v regionální statistice. Určitě budeme mít víc hostů! !!!!

 

  • 610 v 11.15 jsem  volala na pokoj a slušně se zeptala zda prodlouží a on mi řekl že si to rozmyslí. Já mu řekla, že pokoj se měl opustit do 11h. Pak zavěsil a asi za 15 min. volal, že již nechce být rušen. A nadal mi,že prý odejde až on bude chtít a až se vyspí. Já mu řekla, že v tom případě si to doplatí!

 

  • Přišel chlap, vypadal jak cigán s vietnamkou šli směrem na hotel. Odchyceni, říkali že jdou na pokoj 411. Pak 412. Nakonec z něho vylezlo že 413, nepustila jsem ho tam, říkala jsem, že buď budou sedět v baru, a nebo 200,- za návštěvu a občanky. Přimlouval se ten co tam bydlí, ale neuspěli. Za 5 min. přišel s dokladem a zaplatil 200,-

 

  • V 5h ráno mi volá pokoj 612 že prý se probudili zimou, prý večer topení ok nyní úplně studené (u mě je zapnuté). Jak je to prý možné, jestli tomu říkáme nové pokoje, když to netopí, jestli hotel šetří nebo co. Nabízím mu samozřejmě přímotop, tak že mu to má někdo přinést (do 6.patra). Tak jsem mu vysvětlila že nemohu opustit recepci, "tak to je úžasné" říkal. Takže: vynadal mi celkem 3x, 1proslov dlouhý do telefonu, jeden při příchodu na rec i při odchodu. Takže nemůžu fakt nic dělat - zde je zapnuto a přimotop dostal, takže...teda nevim.

 

  • Už asi popáté (za tento rok) mi volal jeden Němec, který se ptal, jestli u nás v hotelu může schwanzen a spritzen, prasák, tak mu vždycky říkám že nerozumím, jestli chce udělat rezervaci a na kdy. Ale on chudák neumí anglicky, takže ho to nevzrušuje a položí.

 

  • Zahraniční hosté měli problém s tím že jsou balíčky místo snídaně, některým to naopak přišlo směšné (že jsou asi ve východní Evropě). Znechuceně to prohrabal, chleby mi vrátil a chtěl kávu. Poslán do baru. Nasral se že musel platit.

 

  • 701,702 tu mají dluh z restaurace, nevím jak se to účtuje, a beztak když se vraceli nebyli schopni ničeho. Akorát zvládli padesátkrát narazit do zamčených dveří, i když jsem říkala, že jsou zamčené. :)

 

  • Opět někdo chrápe na dámských záchodech - nahlas. Mám strach se jít vymočit. Po vynadání onomu člověku přes dveře - žádná reakce. Co mám dělat???

 

  • Vykřikoval zde jeden ženatý host, který požadoval pokoj s manželskou postelí, že policie nemá zákonem podložené oprávnění vyžadovat doklady obou osob na pokoji ubytovaných. Mám to vyřídit policajtům. (Kdybych to vyřídila jeho manželce, tak by asi nebyl rád).

 

 


9 názorů

PecKer
17. 11. 2014
Dát tip

život

*


hmmm ... sedím taky na recepci, ale takovou knihu přání a stížností tady nemáme ... musim to doporučit vedení ... ale ty maj dlouhý vedení ... tipuji !!!

astrix
11. 02. 2007
Dát tip
To je z deníčku ?

j. nick
09. 01. 2007
Dát tip
sem se docela nudil... ale možná za to může to hnusný deštivý počasí...

redscorpion
07. 01. 2007
Dát tip
Pěkná exkurze do Alfy a Omegy (nebo možná i jiného písmene řecké abecedy) hotelového života z jiné stránky, nežli z pohledu požírače bonbónů zanechaných na hotelových polštářích... Zase jsem se jednou dobře pobavil :) el Colombo

papouch
07. 01. 2007
Dát tip
:)

solomon
07. 01. 2007
Dát tip
sranda

G_B_Show
07. 01. 2007
Dát tip
Johoho! :-)

sidonia
07. 01. 2007
Dát tip
bavila sem se:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru