Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Aréna

Výběr: Print
17. 04. 2001
6
0
1877
Autor
Sala

Ústa a srdce, tyhle pojmy používám dost často, protože někde tam, na cestě od, se tuším vyslovit..

V ústech mi předhazuješ duny slov.. jsou, ale srdce je nevztáhlo k přijetí Plavní beránci putují za mraky daleko jim žhavé jiskřičky od kopyt poletují Nebeští kováři! milujte srdnatě své nepřející ženy od zběžně nalíčených úst a budou poslušností věr-né V letu nad sebou pohodíš rameny přitiskneš čtrnáctej nosík - kdo jimi vejde? malá Julie, obřezej dva až tři rampouchy z rozesmátých rtů, předhoď je do arény lvi na čekané vztahují se k masu v křesťanství zapomenuté lásky a mozolnatých dnů, více se zpěčuje na prahu her a chleba kam vzrušenou pronese do ženy zklamané dětství Antracity na vločkách krve s býky padají a Zem je více, po západu, rudá zamrzáním ze rtů
Sala
23. 04. 2001
Dát tip
M: nejsem :) kdybys ach jo věděla :)) C: vidíš víc než vím :) abych si za tím -nahoře- stála :) ....odfígluju do zpráv..

Cavalera
22. 04. 2001
Dát tip
jo jo .. viz. Mamlakat a Print:-) ... pěkný tip ... jak to děláš, že všechny prology se Ti zobrazují nahoře? Ten fígl chci znát taky:-)))

Print
20. 04. 2001
Dát tip
*!!!!

Pája
18. 04. 2001
Dát tip
*

Mamlakat
17. 04. 2001
Dát tip
ach jo.... jsi dobrá! :)) *!

farokh
17. 04. 2001
Dát tip
řekl bych, že tohle je jedno z těch děl, kterejm rozumí jen sám autor.Tip za krásu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru