Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V efektu setrvačníku

23. 01. 2007
8
6
1854
Autor
JirkaS

.....

Beru za kliky uzamčených kanclů kde každý s každým na rozkládacích fabrických křeslech píše novou směrnici Pod okny náklaďák sype další hromadu písku napůl plotu tak aby část zůstala uvnitř a větší část aby se dala snadno za tmy odvézt Klasika cikánských kružnic... Jím salát a kurzor na monitoru ne a ne se rozeběhnout po skle Mačkám kelímek házím jej do odpadkového koše a těším se na rubriku SPORT (asi tu jedinou skoropravdivou) OK tak jdu na to Teď je zapotřebí zabrat! Na "compu286" mám nový překladatelský program: Anglicko-Český slovník Výtečný pomocník! "Ring me up, please" "Kruh mi nahoru, prosím" Skvělé! Magnificentní! Kus práce mám za sebou Dneska byl plodný den (jen kdyby ti odnaproti už skončili abych si mohl dojít pro kabát) ***

6 názorů

etna
25. 01. 2007
Dát tip
:)dobrá práce!

Kaos
23. 01. 2007
Dát tip
tak to je skutecne prekladatelsky orisek... :)

Marcela.K.
23. 01. 2007
Dát tip
Hele, nekecáš trošku? Jsem teď přijela z Trutnova a nikde ani vločka :-) Dobrej setrvačník...ale jsou na tom někteří hůř...tak to ber jako výhodu...si představ někde v hale...u pásu :-) *

malá*
23. 01. 2007
Dát tip
:) páni, to je perfektní *. Díky za vylepšení dne :).

JirkaS
23. 01. 2007
Dát tip
No to se máš, mně tady zasejc voní šeřík a dozrávaj švestky. Přešli jsme na dvoudobé hospodářství...Ta zima mě fakt dostala! Ale už padá, beru lyže a už se v práci nevokážu...Čauky Sárko, díky za visit!

Sarrah
23. 01. 2007
Dát tip
....mně tady zase na levoboku plavou kachny na řece...4 kačeři a 5 kačenek....kolikrát tak vášnivě diskutujou....že se nemůžu soustředit na práci...nedávno nám je málem odnesla velká voda....chyběli by mi :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru