Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sténám

29. 01. 2007
3
9
1722
Autor
Sarlota.Alli

Dotkneš se mě

když ti slíbím, že se nerozplynu?

Dotkneš se mě

když ti slíbím, že neuteču?

 

Dotkni se mě

a já řeknu, že to nic neznamená.

Dotkni se mě

ať se cítím jako žena.

 

Políbíš mě

když slíbím, že u toho nezůstane?

Políbíš mě

když slíbím, že tě to nezaváže?

Polib mě

a já řeknu, že to nic neznamená.

Polib mě

a budu tvoje žena. 

 


9 názorů

Ostružina
13. 10. 2007
Dát tip
Ehm... ty ses dala na rým(u)? Šarlot ty koleno!...

Ostružina
13. 10. 2007
Dát tip
Ehm... ty ses dala na rým(u)? Šarlot ty koleno!...

Není vůbec špatná:) Každopádně jemnější než ta moje:)

Bossman
26. 06. 2007
Dát tip
Sice na starsi holky nejsem,ale pri vyberu pritelkyn, taky koukam, jestli bych s ni mohl byt do konce zivota. I kdyz se zenit nechci ani mit jeste deti.Do bordelu muzu vzdycky nebo utratit tisicovky s barovejma holkama za jednu noc, ale ja jsem spis na pevnej vztah.. Jenom kdyz jsem vozralej tak zlobim:)) K dilku chvilku libi a chvilku ne.. Je to roztouzeny,ale i zoufaly.. clovek by si mel v prvni rade vazit sam sebe.

P.U.
07. 02. 2007
Dát tip
Ahoj! Náhodou jsem si přečela Tvoje Sténání... Pak jsem si přečetla povídání pod ní. **líbí** Až moc v tom vidím svůj příběh. Přítel je také o dost (dle ostatních) starší, žijeme jen pro sebe a oba prožíváme takové váhání, které tu popisuješ. Pokud budeš mít chuť, ráda bych si s Tebou vyměnila pár slov na toto téma... lapushka@centrum.cz

No, když si to po sobě přečtu tak v tom dost cítím svůj věčný boj mezi kariéristkou a matkou od dětí. Chlapy si vybírám jako potencionální otce svých dětí, živitele rodiny.... Na jednu stranu se cítím příliš mladá a mám chuť blbnout, na druhou stranu na to nemám žaludek a chci se za čtyřicet let probudit vedle stejnýho jako dneska. Bohužel, jemu bude za čtyřicet let osmdesát a dneska se nemůže rozhodnout, jestli se má konečně oženit a nebo dál pracovat 25 hodin denně. Jestli si má najít nějakou putičku k žehlícímu prknu a nebo to risknout se mnou... A jediné co nás drží pospolu je ta pitomá láska, která nám ani nedovolí pořádně přemýšlet.

samantarosi
31. 01. 2007
Dát tip
zní to taky jako překlad nějaké písně,je to moc hezké

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru