Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V geometrických vztazích

13. 02. 2007
2
12
4214
Autor
Milly

12.2.2007 Včerejší noční vyjádření pocitů- 2. část ze 3.

Proč to tak bolí?

Jak slyšet, číst: "Koťátko..."

od toho, koho si už ani nevybavuju?

Šílím tu z našich vzájemných pocitů.

Padáme dolů, lítame nahoru.

Držíš mě za ruku- odejít nemohu.

Sny marných vášní bolesti kreslí.

Celý den skoro jen na tebe myslím.


A pak přijde zpráva od něj:

"Těším se na Tebe, miláčku...."


Nechci nikomu ublížit....


Geometrie vztahů-

další n- úhelníky.



Zatracená matika!

Kde se doučit?


12 názorů

Milly
19. 02. 2007
Dát tip
Jo tak! Děkuju..... :-)

Celebrian
18. 02. 2007
Dát tip
jó nemáme to holt jednoduchý

Milly
16. 02. 2007
Dát tip
Daisy?? Takovou uzoučkou kritiku jsem ještě neviděla..... :-))

Milly
15. 02. 2007
Dát tip
Darksky, ha, konečně kritika, která něco vypovídá! Děkuju... :o)) Jo, je to ze života..., ale jak jsem se dozvěděla, asi je to normální-... tudíž když se n- úhelník dobře srovná, může z něj bejt i příjemná záležitost. :-) (jen se pořádně doučit tu matiku, no..... :-))).

darksky
14. 02. 2007
Dát tip
precetl jsem nejdriv vsechny 3 a tahle se mi libi nejvic, je to tak zatracene real, sakra sakra t*

Lakrov
13. 02. 2007
Dát tip
> už jsi nějaký avíza ode mne na takový dostala.. Když já raději exaktní vědy :-) > Ty, která píšeš tak nádherný povídky... ...který (skoro) nikdo nečte. Ta poslední má tak mizerný úvod, že se nikdo ďál nepodívá. Musím s tím něco udělat. Vnuknout tomu určitý nádech špinavosti, zvrácenosti. Pak se supi, hieny a ostatní mí miláčci :-) jen pohrnou -- možná. Ale to sem vůbec nepatří. Promiň.

Milly
13. 02. 2007
Dát tip
:-) já vím.., to bylo taky skoro jediný, co se mi na tom zalíbilo...... :-)) Hele, nedělej ze sebe blbce- Ty, která píšeš tak nádherný povídky..... :-))) a spousta krásnejch a originálních básní nejsou složitý na pochopení- myslím, že už jsi nějaký avíza ode mne na takový dostala.. :o)

Lakrov
13. 02. 2007
Dát tip
> Proč vlastně tip? Z podobných důvodů, jako u škatulat. Je to dost jednoduché, takže šanci pochopit mám i já. Ony někdy ty ďětsky hloupé, rýmující se slovní obraty mohou působit hravě a něžně, víš...

Milly
13. 02. 2007
Dát tip
Jeee ee, hele, s tím na mě nechoď..... to už skoro nepametám...., a učebnice jsou kdesi na půdě- mám touhu jednou na to kouknout a zopáknout si .., bohužel půda teď není po ruce, tak to bude muset počkat..... Jo, jde o to samý- viz prolog.. Jdu na 3. část... :-) A díky! Proč vlastně tip? ;-)

Lakrov
13. 02. 2007
Dát tip
Je to tak složité? Pokrátit? Substituovat? Bývaly časy... Už si z geometrie (i z matematiky) skoro nic nepamatuju. Ztěží zvládnu první derivaci. Směrnice tečny. Jak z kruhu ven. O tom ale napsat neumím. Snad zazpívat... Pocitově podobná, jako ta 'Mimo' před okamžikem. Stejný výchozí bod?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru