Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Postřižiny

16. 02. 2007
8
28
4385
Autor
Fairiella

jen takový miniaturní obrázeček :)

Nerozmžikám řasami tu vidinu

na vrcholku vysokého komínu

rýsují se postavičky - já a ty

a ti dole z toho mají záchvaty


28 názorů

Mánička
14. 03. 2007
Dát tip
milé, veselé :-)

Fairiella
08. 03. 2007
Dát tip
Ultrainfernal: teda, dík! :-)

Fairiella
27. 02. 2007
Dát tip
mořský koník: dík :)

to je milá mini... :o)

nonamebeast
23. 02. 2007
Dát tip
veselí lidé, veselá slova, jo!:-)

Honzyk
19. 02. 2007
Dát tip
..neres a hlavne neprepinej, ..:)..o ká.)

Fairiella
19. 02. 2007
Dát tip
Honzyk: Však né, ty neokecáváš :-D Co jinýho :) Prostě neřeš a házej si do koše co chceš :-P

Honzyk
18. 02. 2007
Dát tip
..ale ne, kurnik. F., este se mne paradoxne budes zastavat...kazdej je nekdy za blba, ja dost casto...musim rict, boihiuzel...a Postriziny nelibily se mi, mozna tolik mi v hlave zustal ten urvanej Hanzlik (herce tay nemam rad. boze muj)...no a mne lidi se Hrabal "zezacatku"... Inzerat na dum, ve kterym uz nechci bydlet, Automat svet úpovidky a tak, coz ovsem neomlouva me trapne vystoupeni v tetoé manezi...ale halt nejak na mne foukla "clovecina", a to vidim do ruda...latku Postrozin skutecne bych zvlad, jak by napsal mozna SE3NIOR: autor do hlavy mi dává pohroimadě exystenčnoé 5- jakoby....no tak asi...do jisty miry jsem ignorant, vim to...veci, ktery se mi nelibi, hazu do kose, coz bgy bylo v poradku, kdybycjh se tady podobne nerozjizdel, ale vokecavat jsem to nechtel, a nešchci ani ted...:)No..

Fairiella
18. 02. 2007
Dát tip
tibbaR_etihW: tak nějak jsem to myslela... díky :) Ale někdo to může vzít i jinak.. :)

Honzyku, Honzyku vida vida látku nejen že neumíš, ale okecat se ti to také nepovidlo. Vyleze tem nejen ona ale hlavně PEPIN a o tom to vlastně je - a tahle báseň taky - nejde o to jakým životem žiješ, jak slušně se chováš, jde o to jak si život Užiješ a jak sám sebe Vychováš TIP

Honzyk
18. 02. 2007
Dát tip
...slusna Dg.!!!!!:DDDD

Fairiella
18. 02. 2007
Dát tip
Honzyk: díky, vypadá to, že jsi člověk :-D Omlouvám se

Honzyk
18. 02. 2007
Dát tip
...ja mam ego, myslim, tak akorat,ale nekdy sem-tam... ale to sem nepatri...pises to nejak, myslim reakci, nespouvisle...ja proste nesnasim slova jako "clovecina", "clovicek" "obrazecek".../a nemam rad zy spravnacky chlapy Sverakovic btw/, film Menzel podle mne Hrabala zmrsil, hlavne Hanzlikuv Pepin byl silenej, a par krasnych scen Vasarka - Hrusinsky...a ta, jak vona se se dzbanem sekne do prstu srpem a usne pak v trave ci objizdi kasnu v Pocatkach... ...ale je fakt, ze jsem se vystrasil z toho "vobrazecku" nejak moc a reagoval, jak se dneska az modne rika, neadekvatne, a to velmi... ,,,,koneckoncu ten text vubec neni tak spatnej...my ego je nejak rozhozeny, koukam, a to bez ironie, no, sme lidi,k psychoatrpovi du az 5.brezna... omlouvam se...

Fairiella
17. 02. 2007
Dát tip
Honzyk: ty mi něco říkáš o tom, co je poněkud hnusný? Já nevím, ale co sleduju, tak "tvoje kecy" není sprosté, ne? Narážka na člověka, co všude píše "pičo" je ten na "r" nějak "rapsodian" nebo jak se jmenuje - poslala jsem tě číst jeho, protože se ti jeho tvorba velmi líbí, aspoň co jsem četla tvou reakci na něj. Jindy je mi fuk, co tu napíšeš za jistě zajímavá a skvěle ironická sousloví, což ti jistě zvětšuje ego (a Postřižiny napsal Hrabal, Menzel je jen natočil, měli by si stříknout do trenek oba, přesněji Hrabal by se měl obracet v hrobě nebo co?) Nepíšu to pro Menzela ani Hrabala, ani abych někoho udivila, nedávám to tu na odiv, kategorie mluví za všechno.. a prolog, co ti připomíná kožní nádor, taky. ať se ti líbí stejně jako ten nádor či ještě méně. Proč tě blokovat, zbytečné. Jen mě mrzí, že někdo dává tolik svého ega do kritiky pod krátkým dílem, které nemá šokovat, jen.. prostě bylo napsáno. Možná je to MŮJ egoismus, že se nad tím nějak pozastavuju, zvlášť když jde o tvou osobu.. no.. ještě jednou přeju hezký den, jestli to není moc přisprostlé.

Honzyk
17. 02. 2007
Dát tip
...no, budu si cist co chci a jak chci...a nemas-li naladu, ja mam...stacilo mne bloknout,--- pokud si o to ovsem takto rikas, a ne sproste, ale prisprostle, coz je, myslim, v teto dobe necistych eufemismu "ponekud hnusny"...jsem pro...: delej, jak umis...ja se bez tvych textu obejdu, to mi ver...:)

Fairiella
17. 02. 2007
Dát tip
Honzyk: 1)nemám náladu na tvoje kecy. 2)vylezli tam oba, tak nehledej nesrovnalosti tam, kde nejsou. 3) raději si jdi přečíst jaksetomenuje.. no toho co furt všude cpe slovo "pičo". 4) přeju hezkej den.

Honzyk
17. 02. 2007
Dát tip
..ocenuji vsak souslovi "miniaturni obrazecek"...nevimproc pripomina mi prave nariznuty kozni nador...

Honzyk
17. 02. 2007
Dát tip
...jenze v tom bijaku snad tam vylezla jen vona???No, jedno...slusna recenze...Menzel by radosti vystrik do trenek...:)

guy
17. 02. 2007
Dát tip
jo, souhlas - je to vidina řasami k nerozmžikání :-)

Petrusha
17. 02. 2007
Dát tip
ani za boha by ma nikto na komín nedostal i keby to malo byť posledné miesto nádeje na to, že poletííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííme ... mám strach z výšok šialená predstava hej hej když na komín tak na komín

Fairiella
16. 02. 2007
Dát tip
To je fajn, že to vyvolá úsměv (ale doufám, že ne výsměch, i když názor je názor :-D)

physis
16. 02. 2007
Dát tip
:)

Fairiella
16. 02. 2007
Dát tip
Peachus: Proč? Říkají, že se bojí, že spadnou, ale vlastně těm nahoře závidí... nebo možná z jiného důvodu, zeptej se jich :)

Fairiella
16. 02. 2007
Dát tip
Norsko: možná :)

Norsko
16. 02. 2007
Dát tip
takové veselé :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru