Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nejistý

26. 04. 2001
2
0
1256
Autor
Dandy

Nevnímám okolí a v hlavě je soukolí co zaseklo se, nemohu nic dělat, ani odejít, ani zůstat. Nevím jestli je noc či den, nevím jestli tohle není sen. Já byl jsem, teď už nejsem, tam kde mlha, tam já jsem. Trhám kopretiny lístky, trhám a ničím si nejsem jistý. Proč ubližují té krásné květince, co vyrostla někde na louce. Ona přeci za nic nemůže, ale kdo mi teď pomůže. Já ztrácím se v zahradě plné trnů, já vrátit se chci a teď jen trnu. Jestli jsem nepřišel o lásku co našel jsem.
nebraska
13. 07. 2001
Dát tip
Já byl jsem, teď už nejsem, tam kde mlha, tam já jsem. - tohle se mi tam nelibi Ona přeci za nic nemůže, ale kdo mi teď pomůže. - a ani tohle Skus vymyslat take verse, v ktorych sa nezhoduju slovne druhy :) Inaq, velmi pekna basnicka :) Dufam, ze si neprisiel o lasku, to by bola skoda....

Dandy
13. 07. 2001
Dát tip
Nebraska hmmm Ty mi davas, to vis, pisu je jen tak vim, ze nejsou dokonale. Ale nekomu delaji radost...a o tu lasku jsem opravdu pisel. JSem smolar...

Rony
26. 04. 2001
Dát tip
*

jeslti je láska pouhé kvítí, pak kvetinkou nikdy nechci býti. Žena ti nikdy nepomůže... vytrhat trní z červené růže. kdo hledá najde si kdo nehledá přijde si kdo nepřichází neodejde kdo Tobě schazí proč to nejde. Máš zajímavé texty,jen tak dále..;-) ,ale musím podotknout,že často opakuješ pojmy-tma,světlo,den,noc,sen,představa.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru