Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čarodějnice nad Kletí

27. 04. 2001
7
0
3263
Autor
Petula

Všem mým sestrám a bratrům k jejich velkému dni 30. dubna

Přeletěla jsem sedmkrát skalnatý vrchol Kleti Stoupají vzhůru - v podvečer - mladíci ba i kmeti A neuzří mne žádný z nich, oči jim vypil cesty prach Jak volně kroužím nad stromy, zřím, kdo je dobrý a kdo vrah! Zapálí vatru, jásají a neví co se děje Když létám jim nad hlavami a hledám čaroděje Již nerozumím lidem těm, nechápu jejich chtění Doba je příliš změnila, žel, můj čas se nemění Čaroděj letos nepřišel, kdoví, zda za rok přijde Již musím myslet na návrat Za chvíli slunko...
Milly
03. 03. 2004
Dát tip
Čarodějnice mě zajímají a tohle se mi líbí......... :-))) *

Doubi
28. 09. 2001
Dát tip
*

Wicana
01. 06. 2001
Dát tip
Archeopteryxi, a proč to ? chceš se doma podívat na další večerní programy ? nevím jak vysoko ty malinké ptáčatko létáš, ale dej si pozor, ať se nezapleteš do formace čarodějnic, přece jenom o nich všechny programy zatím nechytáš :--)

Eupteryx
30. 05. 2001
Dát tip
Až tam poletíš příště, mohla bys, prosím Tě, na vysílač pověsit růžový prapor? Díky, pro mne je teď Kleť moc daleko. Jako slušně vychované ptáčátko Ti rovněž típnu.

Yeziiinka
01. 05. 2001
Dát tip
Pěkné... vlastně - skvělé!!! Čáry máry tip!

Petula
30. 04. 2001
Dát tip
Aneto! Díky za odezvu... Jistě, i moje hodinky ukazují SEČ a ne LSEČ... Ale moje koště netrefí jinam, než na Kleť; já při cestě nad krajem spím a probouzím se až když se tato má rodná hora objeví na jižním obzoru... :-) Tedy pokud poletíš na jih, tak se můžeme potkat. I jám vím o některých problematických statích v LK... Těším se! Možná mi poradíš? A pokud se nesejdeme, tak si můžeme na všechny (!) družky a druhy vzpomenout...

Aneta
29. 04. 2001
Dát tip
* Petula, mali by sme sa zajtra večer, asi vo výške borovíc stretnúť, poklebetiť o preklepoch v lexikone.. * nepopleť to, dúfam, že tvoje hodinky idú rovnako pozadu, ako moje ;-)

Albireo
28. 04. 2001
Dát tip
Petulko, tohle není blbůst, v tom je hloubka. Ť **

djBass
27. 04. 2001
Dát tip
Kdo umí správně číst vlastní klíč k velkým činům. "UMLKNI A VYJDI Z NĚHO"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru